En god og kraftig rødbedesalat, der smager godt til al slags kød. Slimede, ækle, grovædende dræbersnegle, der i ly af de kønne rødbedeblade har mæsket sig med de rødbeder, der stod så flot for en uge siden
Bland imens skyr med citronsaft, sukker, peberrod og kapers. Den oprindelige opskrift er med fløde, men jeg har givet opskriften mit eget sunde præg og skiftet fløde ud med skyr
Skræl og skær rødbederne og peberroden i helt tynde skiver på en mandolin eller med en tyndskræller. Kom hyldebærsaften i en kasserolle sammen med sukkeret og kog det ind, til det tykner og får sirupskonsistens
Rødbedesalatmed brøndkarse, revet peberrod, olie/eddikedressing. Alle var mere eller mindre trætte, da det jo var sidst på en arbejdsuge og alle igen er igang med studier og arbejde
Rødbedesalat smager rigtig godt og farvemæssigt passer den også ind med det andet julemad. Jeg er en af de mærkelige mennesker som egentlig ikke er særlig vild med julemad
Kyllingeboller i karry + rødbedesalat m. Rødbedefrikadeller, humus, sildepostej, brieost, bønner og kødpølse bliver altsammen spist med lige stor nydelse
Bland de kogte rødbeder og æblerne med dressingen og lad salaten trække i en ½ time . Rør en dressing af græsk yoghurt, mælk, peberrod, honning og salt