Rødtunge med mozzarella/bacon og pisket cremefraiche. Pisk cremefraichen med en elpisker. Anret med grøntsager i bunden, ruller og derefter pynt med et “æg” af krydder cremefraichen
rødbeder. Lidt cremefraiche. rødbeder. Lidt cremefraiche. I mens tænder du røgpistolen og skyder røg ned til cremefraichen i en lufttæt beholder, på med låg og lader stå 3-4 minutter, hvorefter røgen lukkes ud igen
Bagte rødbeder med feta og pe. Pisk æg, cremefraiche/skyr, mælk, salt og peber sammen i en skål. 2 porrer2 store håndfulde frisk spinet, skylletet godt stykke feta, fra blok4 æg1,5 dl cremefraiche 5 % eller skyr0,5 dl mælksalt og peber. 1,5 dl cremefraiche
Skræl rødbederne og skyl dem godt. Rør cremefraiche, salt og sukker i. Jeg skar rødbeder, æbler og ingefær i mindre stykker, satte gang i slow juiceren og havde friskpresset juice i løbet af max 2 minutter. 3 store rødbeder (600 g skrællet vægt). 1 stor spsk cremefraiche/græsk yoghurt. 3 store rødbeder
et par rødbeder. Hvis man har lyst, kan man som mig riste nogle solsikkekerner/græskarkerner/valnødder af på panden og toppe på suppen med en klat skyr/cremefraiche
Til sidst tages panden af varmen og cremenfraiche tilsættes. 150 g skrællet rødbeder. 1) Rødbederne rives på den grove side af et rivejern. 1 dL cremefraiche (alternativ skyr)
Skræl rødbederne og skær dem i ultra tynde skiver. Rør æg med cremefraiche, peberrod, salt og peber. Fordel æggemassen på tærtebundene sammen med laks, rødbeder og ruocla
Skræl rødbederne og riv dem fint. Kør ost og cremefraiche i minihakker eller mos det selv sammen. Pres derefter det sidste væde ud af de revne rødbeder
rødbeder, revet. sojayoghurt eller cremefraiche. Vend rødbederne heri og anret i en skål. En god hverdagsret, som du kan lave med plantefars eller almindelig hakket oksekød - præcis som du bedst kan lide det
- Rødbeder. med rugbrødscroutons, persille, cremefraiche, bacon mm. Egentligt behøver det slet ikke være så besværligt, da man kan lave de fleste cremesupper med omtrent samme ingredienser og ved samme fremgangsmåde
Kold cremefraiche med hakket persille i blandet serveres til. laurbærbladkvist timianporretopkørvelløvstikkebasilikumpersille2 store løg1-2 fed hvidløghele peberkorn ca 10 stk1 tsk salt30 g smør eller margarine250 g hvidkål(cirka et lille hoved)1-2 flåede tomater2-3 kogte rødbeder2 spsk eddikeserveres med cremefraiche(Smetana) og persille. De kogte rødbeder pilles, rives på den grove side af råkostjernet og dampes i eddike og ca 1 dl suppe i 5 min