Kan man bruge stegeso af glas eller keramik (römertopf), eller tupperware i stedet for. Du kan dog risikere at glas og keramik knækker pga varmeforskellen imellem dejen og stegesoen
Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren. Men så var det, at min svigermor forærede mig sin Römertopf, som bare stod og samlede støv
Stegesoen bliver godt fyldt. 12 spsk paprika, salt og peberStil din Römertopf i blød i vand. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Jeg har lavet et normalt brød på durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude i grillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
Læg den i en Römertopf eller anden stegeso (evt. Sæt et stegetermometer i stegen og placér stegesoen i ovnen, tænd og sæt temperaturen på 100-110 grader og vent, vent og vent…