Jeg trængte dog til noget andet end rugbrød og har istedet bagt et rustikt og groft glutenfrit brød. Rustikt og groft glutenfrit rugbrød, 2 store brød. Form 2 rustikke brød og læg dem på bagepapir på en bageplade
Det er groft, sprødt og rustikt, men pas på for det er også utrolig mættende. I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Og hvis du, ligesom jeg, har svært ved for megen hvedemel, bliver den lige så sprød og næsten endnu mere rustik af, at der i denne opskrift er brugt speltmel – og rørsukker i stedet for almindeligt hvidt sukker
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Det blev nogle små grove rustikke boller med gods i og. Datteren efterlod sig en spændende pakke…. …(ja, faktisk indtil flere spændende ting), da hun tog til
Der er gået meget kage i den, på det seneste, men hvem er ikke vild med kage. Men bare for at vise at jeg altså spiser andet end kage, kommer her en opskrift på af mine tærtefavoritter… Fyldet varierer dog fra gang til gang, og denne gang var mit første forsøg med en “Løgtærte”, men bestemt ikke det sidste
Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Idéen til de rustikke morgenboller fik jeg på Twin-food. Her i pinseferien er der ekstra tid til morgenmaden, og tid til at eksperimentere med forskellige opskrifter
Tænd ovnen på 200 grader. Skrub og vask gulerødderne godt og skær dem i grove stykker. Hak timian og vend det i gulerødderne med 1 spsk olivenolie og salt og sort peber
Jeg har derfor været en tur i køkkenet, og det kom der en opskrift på rustikke gulerodsboller ud af. Her hvor vi går en tid i møde, hvor det ikke er uvant at regnen trommer mod ruden og vinden rusker i træerne, så er det godt at sidde lunt indenfor med en kop dejlig the og en bolle med ost