Når roulade-bunden er bagt færdig og let gylden, smøres fyldet på, og derefter fordeles laksen ud over, så ruller man det hele, rimelig stramt sammen og så ligges rullen i køleskabet, i en times tid, inden den skæres i skiver og serveres
Bøj enderne ind over dildcremen undervejs, mens du ruller, så cremen ikke ryger ud den vej. Den let røgede smag fra den røgede laksen kombineret med den friske smag af dildcreme og dertil knasende sprøde spinatblade – eller noget andet grønt
laksogspinat, så da jeg havde to ruller butterdej i fryseren skulle det prøves. Det der med at klokke i en opskrift er sååå typisk mig så med alle "fejlene" endte den med at få ret lang tid i ovnen men til sidst blev den dejlig sprød og smagte fantastisk, jeg spise cirka halvdelen ogsmede resten i en box i fryseren, så er der til en gang hurtig aftensmad eller en dag jeg ikke gider at lave frokost
Da jeg modtog dem, fik jeg et inspirationshæfte med, hvor de var rullet dem sammen om forskellige slags fyld som tomat, rucola og olivenolie, skinke og melon eller laks, agurk og flødeost
Kål-spinatruller. Lækreste laksmedspinat (LCH. Vask spinatenog put oveni sammen med rejerne. forårsløg) fint og smid i wokken sammen med presset hvidløg