Ruller med laks og spinat opskrifter

Lakseroulade med spinat og broccoli

Lakseroulade med spinat og broccoli

Når bunden er afkølet smører du din creme på hele bunden ogruller den sammen på den lange side, og så er der gjort klar til servering
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Enten går det i stykker eller også klistrer det sammen – begge situationer med dårligt resultat, for papiret kan ikke bruges
Lakseroulade

Lakseroulade

Når roulade-bunden er bagt færdig og let gylden, smøres fyldet på, og derefter fordeles laksen ud over, så ruller man det hele, rimelig stramt sammen og så ligges rullen i køleskabet, i en times tid, inden den skæres i skiver og serveres
Lakseroulade

Lakseroulade

Man kan bruge bagepapiret som hjælp når man ruller. Når vi får det til aftensmad, spiser vi bare noget mere af det ogmednoget lækker brød
Lakseroulade

Lakseroulade

Bøj enderne ind over dildcremen undervejs, mens du ruller, så cremen ikke ryger ud den vej. Den let røgede smag fra den røgede laksen kombineret med den friske smag af dildcreme og dertil knasende sprøde spinatblade – eller noget andet grønt
Butterdejsstang med temmelig meget laks

Butterdejsstang med temmelig meget laks

laksogspinat, så da jeg havde to ruller butterdej i fryseren skulle det prøves. Det der med at klokke i en opskrift er sååå typisk mig så med alle "fejlene" endte den med at få ret lang tid i ovnen men til sidst blev den dejlig sprød og smagte fantastisk, jeg spise cirka halvdelen ogsmede resten i en box i fryseren, så er der til en gang hurtig aftensmad eller en dag jeg ikke gider at lave frokost
Tærte ala Dig

Tærte ala Dig

Køb noglerullermed tærtedej og kom dem i fryseren, så er de lige til at tø op på køkkenbordet over en time, til de dage hvor køleskabet skal tømmes
Sennepsbagte rødspætteruller

Sennepsbagte rødspætteruller

Man kan også lave rullernemed flødeost ogspinat eller andre grøntsager. Smør fiskerullernemed en klat sennep på toppen og drys med sesamfrø