Når roulade-bunden er bagt færdig og let gylden, smøres fyldet på, og derefter fordeles laksen ud over, så ruller man det hele, rimelig stramt sammen og så ligges rullen i køleskabet, i en times tid, inden den skæres i skiver og serveres
Lad rullen ligge og hvile med lukningen nederst, før du skær dine maki-ruller (ca. Når du først har lært de grundlæggende principper, tager det ikke så lang tid at tilberede disse maki-ruller
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Herefter pensler du det sidste stykke af dejen med æg og ruller forårsrullen færdig. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Du kan selvfølgelig også selv rulle dem på forhånd, men der er noget enormt hyggeligt ved at sætte sig ved et bord, der er fyldtmed små skåle og tallerkener med lækkert grønt, kød, krydderurter, sprøde sager og dip, og så selv kunne fylde og spise sine egne ruller
Her var nemlig fyldtmed grøntsager – nogle var sågar allerede revet og klar til brug. Smør halvdelen af pandekagen med flødeost, fordel lidt friske salatblade og læg lidt kød langs kanten inden du ruller