Den lækreste kanelkranse-kage med marcipan. Det er nok mest det sidste, selv om der selvfølgelig også er marcipan i fyldet Jeg håber virkelig, at du synes, den er lige så lækker og svampet, som den er tænkt
Mens du ruller den ene kugle dej ud, lægges den anden tilbage i køleskabet. , så i dag får I opskriften på nogle fantastisk lækre kærnemælkshorn med marcipan
overskydende mel af fra bagsiden, mens du ruller dejen til en pølse. For lidt ekstra lækkerhed og luksus har jeg derudover tilføjet marcipan til fyldet, og jeg bruger, modsat i min gamle opskrift, brun farin i stedet for almindeligt sukker i fyldet for at få en dybere, mere karamelagtig smag
Når du rullermarcipan, så drys bordet med fluormelis, så marcipanen ikke hænger i. Rul marcipanen ud i et rektangel, så længden svarer til dej-pølsens længde og bredden svarer til omkredsen + ½ cm
Marcipanfyld. Tilsæt marcipan og til sidst ægget, og bland massen sammen med en ske. Du vil lægge mærke til at marcipanfyldet stadig er lidt flydende, det betyder ikke at den ikke er bagt
Når den er kold, smuldres dejen ned i en skål, marmeladen tilføjes og marcipanen rives ned i skålen. 50 gram sukkerfri marcipan. Stil hele herligheden i køleskabet 15-20 min og tril derefter til små (eller store) kugler som du ruller i kokosmel. 50 gram sukkerfri marcipan
Derfor placerede jeg den ubagte stang på et fast underlag (noget pap overtrukket med sølvpapir), da jeg i opskriften nåede til punktet, hvor man ruller dejen ud til en stang og putter fyld i
Tag gryden af blusset, og rør marcipanen i. revet marcipan. 100 g revet marcipan. Form 20 små, aflange ruller, dæk dem med sølvpapir, og stil dem køligt i 15 minutter
Rullerne svøbes i film og opbevares i køleskab til næste dag. Fedtebrød er (trods det lidt ulækre navn) en super lækker småkage med en dejlig smag af kokos, og håkonkager er bagt med marcipan – og så er jeg solgt
Det blev også til to meget letlavede marcipan/nougat "ruller". Vi havde besøg af datteren og kæresten i weekenden, og ved fælles hjælp fik vi stablet lidt konfekt på banen
Hele herligheden ruller hun sammen, og så ligges den i fryseren. Jeg er som i jo nok ved vild med marcipan, og det var faktisk også en af hovedingredienserne i denne opskrift
Rul marcipanen ud i pølser og læg to lige tykke ruller ned i nougat/chokolademassen. 175 g Original ODENSE Marcipan Original ODENSE Marcipan 200g Gå til produkt » DKK 34,95Nougat og chokolade smeltes sammen