Rispapir. Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsrullertilmiddagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Rispapir. Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicydressing, og derfor blev de fyldet i vores friskeforårsrulleri aften
Rispapirsruller med laks, krabbe, tempurareje, hjertesalat, agurk og avocado. Og for lige at sætte prikken over i’et, er det ovenud delikat at købe/lave noget til at dyppe rullernei (f
Alle kan sidde om bordet, opbløde et rispapir, fylde og rulle og dyppe dem i en lækker dip. Når jeg får gæster, så er det ofte friskeforårsruller, der kommer på bordet
Rispapirruller er en rigtig god måde at få spist det, du har til overs. Jeg foretrækker rullerne med sataysauce og sweet chilisauce, men du kan også bruge en karrydressing, hvis du hellere vil det
Rispapirrullerne laves ganske enkelt ved at udbløde rispapiret (kan købes i de fleste butikker efterhånden, fx Rema, Føtex og Kvickly) kortvarigti varmt vand, hvorefter du lægger det på et skærebræt, lægger fyldet på og ruller
rispapir (jeg har brugt runde). Disse lækre forårsrullervil jeg anbefale jer at prøve. Jeg kan virkelig bedst lide selv at lave dem, så jeg ved præcis hvad de indeholder, og denne opskrift er super nem at gå til
Brug resterne tilfriskeforårsruller (med rispapir). Jeg bruger chili mayo indeirullerne. Rispapir kan købes hos de fleste supermarkeder eller asiatiskespecialbutikker
krydre dine peanuts, inden du ruller dem irispapiret, så du får mere umami og smag i smæskesværene. Rispapiret udblødes i lunkent vand et blad af gangen, til det er blødt