moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Stenalderkost, eller palæo, indbefatter ikke kornprodukter, men selvom boghvedemel ikke er en kornsort (det er en urt), så accepteres denne ikke i stenalderkosten
De trives fint med det, og på trods af en del læsning om Stenalderkosten og hvorfor man ikke skal spise korn, er det altså ikke lykkedes mig, at overbevise mig selv helt om, at rugbrød er "farligt"
Smagen er henad rugbrød med ekstremt mange kerner i - rugen kan man selvfølgelig ikke smage, da den ikke er i, men et godt bud på en variation til brød og knækbrød og til en snack til at stille sulten mellem måltiderne
Og det er jo nemmere liiiige at vælge rugbrødet, når det nu ligger der i kassen alligevel. I dag er vi startet op på en ”semi” stenalderkost og med semi mener jeg, at vi ikke har fravalgt rodfrugter og stadig spiser en lille smule økologisk smør
Det færdige brød har samme konsistens som rugbrød, og så smager det fantastisk. Hvis du vil læse mere om stenalderkost også kaldet Paleo så læs mere på vores søsterside HER Brødet er utrolig nemt at lave