Hjemmebagt rugbrødmed tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter på rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften
Det er nemlig endnu ikke lykkedes mig, at lave en surdej som rent faktisk kunne bruges efter den lange ventetid - derfor rugbrød UDEN surdej, og iih hvor er jeg blevet gode venner med det
- og nøøøjh hvor er det lækkert og nemtIkke nok med at det både er lækkert og nemt, så er det jo også et ganske sundt brød, hvilket er en væsentlig faktor i denne "kur og tortur" tid - og NEJ, jeg spiste ikke den flotte "rose" af smør der så fint er placeret ovenpå et par skiver af dette guddommelige lækre rugbrød på billedet ovenover, for jeg er jo på kur
Opskriften her er fyldt med kerner, og er perfekt til madpakken. Det er så ligetil at bage, at vi er sikre på de fleste sagtens kan finde ud af at det, så det er bare med at komme igang
Sådan tilberedes rugbrødmedsurdejog gulerødder. Rugbrød er på retur, så hvis I er blandt dem, der ikke spiser så meget rugbrød, så kan du sagtens bage al dit rugbrød selv
Rugbrødet er bagt med rugmel og sigtemel som giver en syrlig smag. Brødet er saftigt, har en flot ensartede krumme og en pæn skorpe med en flot mørkebrun farve
- Kærnemælken tempereres (fingervarmt) og blandes med lunkent vand. af kærnemælkenmedsurdej). Nu har jeg lavet en opskrift som jeg syntes fungerer rigtig godt, den kan laves både med gær ogsurdej, afhængig af hvad man er til
Surdejen blandes med vand, øl, salt, rugkerner, hvedemel og står til næste dag. Surdej. Når rugbrødet er bagt, vendes det ud og pakkes i et viskestykke
Øl, kærnemælk, solsikkekerner og hørfrø, sirup og rugmel blandet sammen. Jeg tilsatte mere kærnemælk. Dejen kommes i rugbrødsformeog hæver i en time mere
Rugbrødmedsurdejog gulerødder. Hvis du alligevel er i gang med at bage rugbrød – eller hvis du har brug for nogle sunde mellemmads-bidder – så brug den samme dej til disse lækre rugbrødssnacks