Rugbrød med kærnemælk og surdej opskrifter

Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

Lun kærnemælken, og rør gæren i. kærnemælk. Tilsæt salt, sirup, solsikkekerner, grahamsmel og rugmel. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Hjemmebagt rugbrødmed tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Du kan egentlig vælge de fleste opskrifter på rugbrød, og så selv tilføje finthakkede figner i opskriften
Evolo rugbrød

Evolo rugbrød

) Opskriften er lavet med udgangspunkt i de andre rugbrød jeg har lavet uden surdej, nemlig græskarrugbrødetogsolsikkerugbrødet
Våd surdej til lyst brød

Våd surdej til lyst brød

Surdejen er mest kendt for, at være det hævemiddel man bager rugbrødmed frem for gær, men en surdej kan sagtens bruges til lyst brød også
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

Det er nemlig endnu ikke lykkedes mig, at lave en surdej som rent faktisk kunne bruges efter den lange ventetid - derfor rugbrød UDEN surdej, og iih hvor er jeg blevet gode venner med det 
Solsikkerugbrød uden surdej

Solsikkerugbrød uden surdej

- og nøøøjh hvor er det lækkert og nemtIkke nok med at det både er lækkert og nemt, så er det jo også et ganske sundt brød, hvilket er en væsentlig faktor i denne "kur og tortur" tid - og NEJ, jeg spiste ikke den flotte "rose" af smør der så fint er placeret ovenpå et par skiver af dette guddommelige lækre rugbrød på billedet ovenover, for jeg er jo på kur
Verdens nemmeste rugbrød

Verdens nemmeste rugbrød

Opskriften her er fyldt med kerner, og er perfekt til madpakken. Det er så ligetil at bage, at vi er sikre på de fleste sagtens kan finde ud af at det, så det er bare med at komme igang
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

med gaffel. Lun kærnemælkenog opløs gæren her i. Rugbrødet tages ud af formen og afkøles. Tilsæt de afkølede rugkerner og de øvrige ingredienser

Rugbrød med surdej og gulerødder

Sådan tilberedes rugbrødmedsurdejog gulerødder. Rugbrød er på retur, så hvis I er blandt dem, der ikke spiser så meget rugbrød, så kan du sagtens bage al dit rugbrød selv
Hjemmelavede rugbrød

Hjemmelavede rugbrød

Rugbrødet er bagt med rugmel og sigtemel som giver en syrlig smag. Brødet er saftigt, har en flot ensartede krumme og en pæn skorpe med en flot mørkebrun farve
Kernefri rugbrød til de mindste - opskrift

Kernefri rugbrød til de mindste - opskrift

- Kærnemælken tempereres (fingervarmt) og blandes med lunkent vand. af kærnemælkenmedsurdej). Nu har jeg lavet en opskrift som jeg syntes fungerer rigtig godt, den kan laves både med gær ogsurdej, afhængig af hvad man er til

Hjemmelavet surdej

Denne opskrift har jeg fra min svigermor, som selv har lavet surdej inden hun skulle i gang med at bage rugbrød selv
Lærerens rugbrød

Lærerens rugbrød

Dejen dækkes til med et klæde og stilles lunt til næste dag. HUSK at tage en portion fra til surdej, som sættes på køl med det samme
Rugbrød med gær

Rugbrød med gær

Øl, kærnemælk, solsikkekerner og hørfrø, sirup og rugmel blandet sammen. Jeg tilsatte mere kærnemælk. Dejen kommes i rugbrødsformeog hæver i en time mere

Rugbrødssnacks

Rugbrødmedsurdejog gulerødder. Hvis du alligevel er i gang med at bage rugbrød – eller hvis du har brug for nogle sunde mellemmads-bidder – så brug den samme dej til disse lækre rugbrødssnacks

Rugbrød uden surdej

med røremaskine, længere tid hvis det er i hånden. Føtex bladet MOOD i sidste udgave en op skrift på Rugbrød, som jeg synes lød nem og måtte prøves