Rugbrød med gær og kerner opskrifter

Rugbrød

Rugbrød

Man kan med fordel komme græskarkerner eller andre kerner i brødet, hvis man gerne vil have mere bid og smag i
Glutenfri rugbrød

Glutenfri rugbrød

Jeg prøver at eksperimentere med forskellige opskrifter på glutenfri rugbrødog har afprøvet denne opskrift som jeg har sammensat af forskellige glutenfri meltyper samt forskellige kerner
Rugbrøds pizzasnegle

Rugbrøds pizzasnegle

Jeg havde en solsikkerugbrøds blanding fra Amo liggende, og blandede den med gulerod og hvedemel. De her snegle tog lidt længere tid end forventet, da dejen er tykkere end normalt
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Lidt kerner/frø til topping (kan også udelades, hvis ikke du ønsker topping på dit rugbrød). Hjemmebagt rugbrødmed tørrede figner - har du nogensinde smagt det
Megakerne Rugbrød

Megakerne Rugbrød

Start med at blande perlerug, hel emmer og skårne rugkerner i en skål og dæk dem med vand et stykke over kernerneog stil så skålen væk og overdæk den
Mini rugbrød til madpakken

Mini rugbrød til madpakken

Du kan vælge at undlade valnødder, tranebær og abrikoser - eller erstatte det med andre slags nødder, kerner eller tørret frugt

Glutenfrit "rugbrød"

Et virkelig godt "rugbrød" uden gluten, fra den glutenfri bagekog "Helt uden gluten". En bog jeg kun kan anbefale
Madpakke uden rugbrød

Madpakke uden rugbrød

Læg rugbrødsstykkerne på en bageplade med bagepapir, pensel stykkerne med lidt olie og drys med groft salt
Groft glutenfri rugbrød

Groft glutenfri rugbrød

Men tørgær så er de her glutenfri rugbrød altså også blevet rigtig gode og bliver spist med stor velbehag
Verdens nemmeste rugbrød

Verdens nemmeste rugbrød

Opskriften her er fyldt medkerner, og er perfekt til madpakken. Jeg bruger en røremaskine, men du kan også røre dejen med en ske
Små glutenfri rugbrød

Små glutenfri rugbrød

Pensel med lidt koldt vand og drys kerner eller chiafrø på. Start med at blande vand, loppefrøskaller og chiafrø
Bryggerboller

Bryggerboller

Maltmelet er uundværligt i rugbrød efter min mening og er mere end velkommen i grovbrød og boller. Start med at blande vand, øl, surdej, gær, salt, honning og maltmel og tilsæt dernæst frø ogkerner
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra Meyers Bageri. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Rustikt og groft glutenfrit brød

Rustikt og groft glutenfrit brød

Brødet er fyldt medkerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg trængte dog til noget andet end rugbrødog har istedet bagt et rustikt og groft glutenfrit brød
Kernerugbrød u. surdej

Kernerugbrød u. surdej

Jeg eeeeeelsker et godt rugbrød fyldt med spændende kerner, og som knaser lidt i kanten. Kom dejen i en brødform med bagepapir eller i en silikonebageform
Schwarzbrot

Schwarzbrot

Schwarzbrot er et dejligt mørkt, næsten sort, rugbrødmed masser af malt, kernerog rugmel. Rugbrødmed surdej
iranske picnic-wraps

iranske picnic-wraps

Hvis en dansker ser en skive rugbrød, vil han straks begynde at stable forskellige ingredienser op på brødet