Kom olivenolie på en pande og steg rugbrød og spejlæg ved middel varme. Vend rugbrød indimellem. Kom avocado, som du har saltet, på det ristede rugbrød og læg til sidst spejlægget ovenpå
Smør en stor rugbrødform med olie og kom dejen i formen. Brød eller rugbrød det bestemmer du selv, godt smager det og er rig på omega 3, plus at så behøver du ikke at bruge surdej. 3 spsk cremefraiche eller yoghurt. 5 minutter og hæld vandet fra og lad dem køle af. 3 spsk cremefraiche
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Saft fra ca. Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Jeg havde en solsikkerugbrøds blanding fra Amo liggende, og blandede den med gulerod og hvedemel. Jeg brugte røget filet i tern (fra rema1000) på den ene, og kyllingepålæg som jeg skar i tern på den anden
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Fordel dejen i 2 rugbrødsforme. 1. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
- og fyldt med fibreFor jeg var jå så heldig, at modtage disse fine pakker mel fra Amo, og efter at have afprøvet dem i et par brød nu, ja så må jeg altså indrømme, at jeg er blevet en fin fan af alle tre slags
Hæld vandet fra, og skyl igen under koldt vand for at køle det ned. Jeg elsker rugbrød. Her er mit foreløbige bud på et lækkert rugbrød, som er FODMAP venligt