Rugboller uden æg opskrifter

Koldthævede rugboller

Koldthævede rugboller

 Man kan på en anden måde sige, at det praktiske arbejde bare blev udrettet hjemme i eget køkken og uden undervisning, og da vi i forvejen lige skulle mødes i studiegruppen for lige at lave lidt opgave-relateret, så var det jo smart at mødes til morgenmad
Rugboller med mørk chokolade

Rugboller med mørk chokolade

J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
Rugboller

Rugboller

S. å. b. l. e. v. d. t. i. g. n. a. p. o. r. æ. k. m. f. s. w. c. h. u. ,. H. ø. y. R. 1. 6. I. 7. 5. 0. %. ½. 2. 4. F. T. 3. D. j. Æ. E. B
Fantastiske rugboller

Fantastiske rugboller

Læg dem på en bageplade beklædt med papir. Dag 1. 1 spsk. kardemomme. 4 dl rugflager. 10 dl lunken vand. 1 tsk. tørgær
Rugboller med chokolade

Rugboller med chokolade

Disse lækre rugboller med chokolade er en god snack til om eftermiddagen, når den lille sult melder sig, og du måske også kan mærke et strejf af den søde tand
Rugboller

Rugboller

Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. 18 - 20 stk. 25 g gær. 9 dl lunkent vand. 2 tsk. salt. 150 g havregryn

Rugboller uden surdej

Jeg har været meget passiv på bloggen de sidste par uger, som i også kan læse i dette indlæg. 49 Flares
Photo shoot og frokost rugboller

Photo shoot og frokost rugboller

Igår lavede jeg en lille slags surdej til mine frokost rugboller. I dag har jeg hygget mig med at lave små foto opstillinger, ude på gårdspladsen i det dejlige solskin
Chokorugboller

Chokorugboller

du kan sagtens lave halvdelen eller hele portionen uden chokolade, for så passer de perfekt i madpakken
Sunde rugbrødsromkugler

Sunde rugbrødsromkugler

Rugboller med chokolade / Luksus mysli snacks med tahin / Favorit dadelkugler med lakrids / Mandelsmørfyldte dadler
Sandwichen, der slår alle andre sandwiches

Sandwichen, der slår alle andre sandwiches

Rugboller. Relaterede indlæg. Læg valnødder og skiver af gedeost på en bageplade med bagepapir, og kom det i ovnen i cirka 3-5 minutter til gedeosten smelter lidt i kanten, og valnødderne får lidt farve – pas på at nødderne ikke brænder på, og osten smelter for meget, det skal stadig hænge sammen (hvis du bruger brie, skal du dog ikke varme det i ovnen, men bare spise det “koldt”)
Avocado-spaghetti

Avocado-spaghetti

Rugboller med surdej. Pizza Bianco. Speltkerne salat med alt godt fra køleskabet. Cannelloni med peberfrugt- og ricottafyld
Ratatouille med bønner

Ratatouille med bønner

Læg låg på og skru ned. I aften stod den på en enkel og klassisk ratatouille, som jeg valgte at tilsætte bønner