Igår lavede jeg en lille slags surdej til mine frokost rugboller. Dag 100g knækkede rugkerner, 1, 5 del kærnemælk, 2 dl vand og 200g rugmel, 10g gær, 1
Start med at opløse gæren i det kolde vand og bland herefter rugmel i. Chokorug, chokorugboller, rugboller med chokolade eller hvad man nu vil kalde dem, har stået på min to-do liste i et stykke tid, og nu fik jeg lavet dem - nøj de var gode
Rugmel og Grahamsmel (der er ingen mål her, da det gælder om, at ramme den rigtige konsistens, og det er ikke spor svært) - 1/3 af det mel du kommer i, skal være rugmel og 2/3 skal være grahamsmel
rugmel. Kom smør, sukker og krydderier samt rugmel i og rør det sammen. rugmel. Bollerne passer til det hele morgenmad, frokost, middag og det indimellem
6 1/2 dl vand 1 dl yoghurt natural eller tykmælk 10 g gær 700 g hvedemel 300 g rugmel 30 g havsaltRapsolie Dag 1Hæld vand og yoghurt i røreskålen, og rør gæren ud heri. Tilsæt salt, rugmel og hvedemel og lad røremaskinen gøre det hårde arbejde de næste 10-12 minutter
Tilsæt salt, rugmel og hvedemel og rør dejen sammen på en røremaskine. 200 g rugmel. 200 g rugmel. Det er nok de bedste boller jeg længe har bagt - så de kan virkelig anbefales
200 g rugmel. Det er en af mine bageprojekter som er gået lidt galt. Opskriften har jeg fra The Food Club, så opskriften under er angivet efter den oprindelige opskrift
Rugmelet kommes i lidt ad gangen, og der røres godt rundt for hver gang. Og så denne portion rugboller, som er fyldt med kerner og mætter godt og længe
Rugboller med græskarkerner. 250 g rugmel,. 250 g rugmel,. Dagens ret var en kæmpe succes hos os alle 5. -) Suppen var rigtig lækker og cremet og bollerne smagte fantastisk