Et par store håndfulde blandende salatblade (gerne babyspinat og rucola). babyspinat i forskellige farver og rucola, lidt strimler af gulerod samt både af nektarin
Jeg synes lige jeg vil forkæle jer med denne opskrift på den lækreste salat - nogen gange kan det være svært at finde på nye opskrifter til salat, så det er altid godt med lidt inspiration
Café-burgere kan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende boller med en skorpe hård som sten, men til gengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvor den grønne dims fra stilken ikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i en burger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges
Rucola er blevet til frissé salat. Skinstegt torsk og stegte tigerrejer på bund af sorte bønner, små sprøde buketter af blomkål, ristede mandler og brændte hvidløg, dekorede sort og hvid sesam samt frisk frissé og dild