Rucola pinjekerner parmesan kylling opskrifter

Kylling, pasta og estragon pesto

Kylling, pasta og estragon pesto

Lige før servering vendes rucola i salaten. Blend estragon i en hurtighakker med pinjekerner, citronskal, saft, revet parmesan og hvidløg
Ærtepesto pasta med langtidsbagte tomater

Ærtepesto pasta med langtidsbagte tomater

Og så lidt ristede pinjekerner på toppen også – det hele smager af sol og sommer. Tomaterne skal selvfølgelig have lidt tid i ovnen, men derudover tager pastasalaten ikke lang tid at lave, og den er perfekt som et vegetarisk måltid, som tilbehør til kød, kylling eller fisk eller med på madpakken dagen efter
Clubsandwich

Clubsandwich

Mellem brødene lægges kyllingefiletrucola, tomater, bacon, parmesan, pinjekerner og bredbladet persille

Kaloriebuffet - Frokost 350-400 kcal

150 g romain salat +150 g kogt kyllingebryst+1 tsk olivenolie + 20 g parmesan ost+10g ristede græsker eller pinjekerner (350 kcal). 150 g kogt eller stegt kylling + en håndfuld grønt blandet salat+½ avocado+½ citronsaft. 200 g bagte rodfrugter+ 1 tsk olivenovlie+½ citronsaft+ 125 g kylling (349 kcal). 100 g groft rugbrød+ en håndfuld rucola+100 g røget laks + lidt pesto. 200 gr tyndskåret rå tun, 1 tsk olivenolie+1 håndfuld rucola+10 g parmesan flager+½ skive groft rugbrød (356 kcal). Omelet med grillede auberginer og kylling (255 kcal) Se opskriften her. 1 tsk olivenolie+1 håndfuld rucola+10 g parmesan flager+½ skive groft rugbrød (356 kcal)