Dagens salat, bliver lavet med det grøntsagsskuffen indeholder – og i dag blev det til rosenkål, grønkål, avokado, perlebyg, granatæble, springløg, citronsaft og akaciehonning, hvidløgssalt og friskkværnet peber
Rosenkål. Men med frisk salat toppet med bagte rodfrugter, kommer jeg hele vejen rundt. Når grøntsagerne er afkølede eller stadig en lille smule lune, kommes de ovenpå den friske salat
Altså en opskrift med rosenkål på bloggen. Der er simpelthen så mange fordomme om rosenkål, og jeg tror, at der er mange, der rynker på næsen, hvis de får de små grønne kålhoveder serveret
Jeg er VILD med rosenkål – både kogte, rå i salat og ristede som her. I går lavede jeg en ret med rosenkål, som burde få tænderne til at løbe i vand hos de fleste – med mindre, de har den dér antipayi overfor rosenkål, som jeg synes der slet ikke er noget grund til, hvis de er tilberedt godt
med dagens salat og evt. rosenkål. rosenkål på den rigtige måde. Hos HjemmehosXenia fandt jeg hendes yndlingsopskrift med rosenkål og da jeg netop havde fået rosenkål i min kasse fra Aarstiderne, var det jo oplagt at prøve den
Salat. Kartoffel/rosenkål kompot. Gem et par håndfulde af de pæne yderblade til salaten. Rosenkålsblade. Læg en smule af den rå salat og mandler omkring og giv lidt af den indkogte sauce over
Skyllede rosenkål, de yderste groveblade fjernes, ligesom bunden også fjernes. Er der noget bedre en hurtig mad – ikke den hurtige fra byens pizza mand, men lækker lødig mad, som de møre og saftige kyllingeinderfileter med dagens salat
Rosenkål på den lækre måde. Her har jeg lavet kylling med salat og æggemuffins. Nogle gange er det lækkert at droppe de sædvanlige kartofler/ris/pasta og lave noget andet tilbehør til aftensmaden
Vi fik vores ynglings salat – med grønkål, rosenkål til, og i dag var der æble, avokado og rosiner i samt lidt citronsaft og lidt akacie honning, salt, peber og et drys løgpulver i