i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. å. b. l. e. v. d. t. n. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ
Jeg ved af erfaring at butterdej ikke er en særlig sød dej, og jeg ved at æble isig selv ikke smager sødt nok igennem, og derfor besluttede jeg de skulle "spices" op med lidtmarcipan-remonce
Jeg lavede roser på toppen og glattede siderne. Den er fyldt med ene gode sager, hvilket bestemt også kan smages og marcipanengiver oven i den god smag også en smækker lækker konsistens
Fat mod og prøv at lave dissefantastiske flødeboller - det var virkelig sjovt, og de smagte helt fantastisk - på højde med de bedste jeg har smagt, hvis jeg ikke skal holde migtilbage med at rosemig selv
I denne bog indvier hun sine mange fans isinetips og tricks, så de også kan lære at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roserifrosting
Drys med flormelisindenservering og dekorer med rigeligt røde bær, roser eller lign. Ælt marcipan og sukker sammen, tilsæt smørret lidt efter lidt – brug hænderne, så du tydeligt kan mærke om massen er helt jævn uden klumper
Hvis du vil pynte den med roser, er der en masse videoeromkring dette på youtube, hvor jeg også har lært en masse, men jeg skal prøve at lave et indlæg på et senere tidspunktomkring dette