Rodvinssovs opskrifter

Rødvinssovs

Rødvinssovs

1 dl rødvin1½ spsk. mel3 dl. stegesky eller bouillon1 tsk. dijonsennepsalt og peber. Pisk rødvin og mel sammen til en klumpfri jævning i en tykbundet gryde
Skinkegryde med rødvinssovs

Skinkegryde med rødvinssovs

400 gr. skinkekød i tern. 50 gr. bacon i tern. 1 løg. 1 forårsløg. 1 pose Knorr Gourmet Rødvins sauce. 2 - 3 dl vand
Kyllingehjerter i rødvinssovs

Kyllingehjerter i rødvinssovs

Opskrift kyllingehjerter i rødvinssovs, kylling hjerter, flødesovs, rødvinssauce. Ingredienser. Kyllingehjerter
Brun sovs

Brun sovs

Del. Brun sovs – Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter. Brun sovs, hvid sovs, karrysovs, persillesovs, bearnaisesovs, champignonsovs, rødvinssovs
Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler – Behøver hasselbackkartofler nogen større præsentation. Det skulle da lige være, at de altså hedder hasselbackkartofler og ikke hasselbalchkartofler eller hasselbagte kartofler eller noget andet
Den perfekte vildsvinekølle

Den perfekte vildsvinekølle

Jeg har altid været glad for vildsvin og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3 kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris
Polenta

Polenta

Polenta er for mig en helt ny og forunderlig ting. Første gang jeg smagte det, var da vi var i Hamburg sidste sommer
Pommes Anna

Pommes Anna

Pommes Anna er en rigtig lækker kartoffelret som tilbehør til en god bøf eller lammekød. 750 gr kartofler
Lammekølle

Lammekølle

4 pers. 1 lammekølle ca. 1,2 - 1,3 kg. 5-6 fed hvidløg. 2 spsk. smør ( Jeg brugte Kærgårdens med Italienske urter)

Efterårs-simregryde

Har efterårsferie i denne uge og nyder det til fulde. Har tilbragt de sidste par dage i svigermors skønne hus i Helsingør sammen med min kæreste mens svigermekanikken er udenlands

Lammebov med rødvinsovs

Brun lammeboven i en gryde i lidt fedtstof. Svits hakkede løg og hvidløg. Drys med salt og peber og hæld rødvin og ½l

Hurtig og let rødvinssovs

Denne rødvinssovs er kaloriemæssigt ret let og er lynhurtig at lave i en lille gryde. Sovsen er god til vildt, stege og i andre sammenhænge, hvor man bruger rødvinssovs