1 dl rødvin1½ spsk. mel3 dl. stegesky eller bouillon1 tsk. dijonsennepsalt og peber. Pisk rødvin og mel sammen til en klumpfri jævning i en tykbundet gryde
Hasselbackkartofler – Behøver hasselbackkartofler nogen større præsentation. Det skulle da lige være, at de altså hedder hasselbackkartofler og ikke hasselbalchkartofler eller hasselbagte kartofler eller noget andet
Min måde at. forsøge at leve sundt på, er primært ved at forsøge at få flere grøntager ind i. min kost. Som du kan læse under mine sunde kostråd, så forsøger jeg at
Har efterårsferie i denne uge og nyder det til fulde. Har tilbragt de sidste par dage i svigermors skønne hus i Helsingør sammen med min kæreste mens svigermekanikken er udenlands
Denne rødvinssovs er kaloriemæssigt ret let og er lynhurtig at lave i en lille gryde. Sovsen er god til vildt, stege og i andre sammenhænge, hvor man bruger rødvinssovs