Men med frisk salat toppet med bagte rodfrugter, kommer jeg hele vejen rundt. Når grøntsagerne er afkølede eller stadig en lille smule lune, kommes de ovenpå den friske salat
Spises med dagens salat som tilbehør. Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Umiddelbart troede jeg at retten ville føles som en tung vinterret, men med en frisk og sprød salat kombineret med en solskinshimmel var det tæt ved at føles som forår – tæt ved
Serveres med dagens salat. Vintermad er (blandt andet) mad med rodfrugter. Har du en rest rodfrugter, som er blevet lidt kedelige, så er denne ret en god måde at få brugt dem på
Couscousen kan også serveres kold som en slags salat. Denne lille forret med rødder hentet fra jordens dyb og bragt til ære og værdighed på Michelinrestauranten Den røde Cottage, er bevis på, hvordan enkle rodfrugter kan blive til en stjerneret