Rodfrugter ovn opskrifter opskrifter

Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn – Det er dejligt nemt at lave rodfrugter i ovnen. Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Bagte rodfrugter med honning

Bagte rodfrugter med honning

Jeg skal også lige huske at give et shoutout til min mor, som faktisk laver mange af opskrifterne til bloggen
Æggekage i ovn

Æggekage i ovn

Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Bankekød med rodfrugter

Bankekød med rodfrugter

Bland grønsagerne og læg dem sammen med laurbærblade og øl i en stor bradepande eller et ovnfast fad - gerne en stor stegeso
Kartofler i ovn

Kartofler i ovn

Du kan også blande andre rodfrugter i, hvis du synes – gulerødder, pastinakker, persillerod eller du kan komme løg i eller hele fed hvidløg, der ikke er pillet
Porchetta i ovn

Porchetta i ovn

Porchettaen smager dejligt til fx Grønkålssalat med æble og jordskokker, Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost, Glaserede kartofler og rodfrugter
frikadeller og rodfrugter

frikadeller og rodfrugter

Rodfrugterne er også ved at melde deres velkomst rundt omkring ligenu. Rengør alle rodfrugter og skær dem i stave
Rodfritter i friture eller ovn

Rodfritter i friture eller ovn

Fritter, Gulerødder, Paleo, Pastinakker, Pommes Frites, Rodfrugter. Men i ovnen smager de også himmelsk
Når det godt må tage laaaang tid

Når det godt må tage laaaang tid

Rodfrugter og grøntsager efter behag (eller hvad du har på lager) Fx gulerødder, rødbeder, pastinakker og løg er godt
ovnbagt rodfrugtmos

ovnbagt rodfrugtmos

Skær de valgte rodfrugter i små terninger. Tilsæt de kogte linser og hæld mosen i et ovnfast fad. godt 1 kg rodfrugter. Bag rodfrugtmosen i en 200 grader varm ovn 45-50 minutter eller til overfladen er gylden. godt 1 kg rodfrugter
Lammekrone

Lammekrone

Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”