Man kan tilsætte lidt fløde hvis saucen er lidt bitter/syrlig. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
Jævn den med sovsejævner og smag til med kaffefløden. Kaffefløde (ca. Den består af en lækker, langtidssimret, rødvinsbraiseret nakkefilet serveret med kartoffelmos og timianbagte rodfrugter
Kog retten forsigtigt igennem, mens der røres godt. Drys med dild og server med kogte kartofler eller ris, samt en grøn salat med syrlige tomater og frisk frugt som eks
Tilsæt flødenogkog op. Den er cremet og mild, men med masser af smag, og så mætter den godt. De fleste af grøntsagerne er lige nu i sæson, hvilket betyder at der blandt andet er mere smag i, de indeholder flere vitaminer, de er friskere, har en mindre miljøbelastning og prisen er lavere
Server den med salat eller ovnstegte rodfrugter. Pisk æg, mælk ogfløde sammen. En klassisk porretærte er meget nem at lave og smager virkelig godt på en helt almindelig hverdag
Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
ovnstegte rodfrugter. Tag kødet op ad gryden og rør fløde i. Bankekød er en meget gammeldags ret, og i gamle dage bankede man på kødet for at mørne det
Vi spiste ‘hasselbagte’ rodfrugter til – kartofler, pastinak og gulerødder. Blend med stavblenderen, smag til med salt og peber og et dryp fløde til at runde smagen af med