Skinkemignon med sennep, honning og rosmarin bagt i ovn på et lag af rodfrugter. Anret hele herligheden i et serveringsfad medrodfrugterne i bunden og kødet i skiver ovenpå
Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
Pensel kødsiden af lammekronen medhonning blandingen og rul den i ”raspen”. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
Bagte rodfrugter. Kom dem på en bradepande med bagepapir. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tsk Salt Peber Rør kødet sejt med salt. Cremfraiche 18% Sennep Honning Salt Peber Hakket ramsløg Hakket purløg
I en bradepande (alternativt et fad, som har en rist over) smider du rodfrugter i mundrette stykker, hvidløg, gerne lidt timian eller andre gode krydderurter, den hakkede, saltede citron, lidt honning og salt og peber
Bland rødbedetern med olie, salt og peber, ras el hanout og lidt honning. honning. Bland de afkølede, men gerne lune, rodfrugter MINUS rødbedetern med hakket grønkål og syltede løg inkl
Kom honningen ind over og vend det hele sammen. Det er denne opskrift på ovnbagte rodfrugtermed hvidløg, og dertil fiskefileter med hvide asparges og ærter
Læg den ovenpå kartoflerne/rodfrugterne i et ildfastfad. Medisterpølsen pensles med lidt agavesirup eller honning og så skal bacon vikles rundt om pølsen