Rodfrugteriovnmedhonning. Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem medkrydderier, krydderurter eller andre smagsgivendeingredienser
Skinkemignonmed sennep, honning og rosmarin bagt iovn på et lag af rodfrugter. Anret hele herlighedeni et serveringsfadmedrodfrugternei bunden og kødet iskiver ovenpå
Pensel kødsiden af lammekronen medhonningblandingen og rul den i ”raspen”. Denne opskrift bryder lidtmed dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mineøvrigeopskrifter
Samtidig havde jeg lige fået en prøve på Amo’s nye bageblandingmedrodfrugter “Stenalderbrød medrodfrugter”, som jeg syntes var lidt spændende at som ville fungere et brød
Tilberedningen kræver måske en smule mere arbejde (men altså ikke meget) i forhold til den traditionelle tur iovnen, til gengæld er dette en væsentlighurtigeretilberedning – og kræver ikke mere arbejde end fx at snitte en salat
Appelsin sammen medrodfrugter og kalkun er en rigtig god blanding. Appelsinsmagengiverlidtfriskhedtil de mere bastante rodfrugter og kalkunen blev ikke tør, som jeg havde frygtet
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. de skæres itern/skiver og varmes med blomkålen. Skær blomkålen i små buketter, de skal være mundrette og appetitlige, da blomkålen skal være rå når den kommer på panden, og derfor ikke så nem at tygge og fordøje som havde den været kogt