Rodfrugter i ovn med honning opskrifter

Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Rodfrugteriovnmedhonning. Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem medkrydderier, krydderurter eller andre smagsgivendeingredienser
Bagte rodfrugter med honning

Bagte rodfrugter med honning

fadet inden du liggerrodfrugternei… Ellers putter du dem bare i, som de er. Vask, skræl og ordn alle rodfrugter
Lammekrone

Lammekrone

Jeg anretter med bagte rodfrugter, semi tørrede tomater samt Thomas Rodes ”grillede skalotter” fra Bogen ”Stenalderkost”
Fuldkornsboller med rodfrugt

Fuldkornsboller med rodfrugt

Samtidig havde jeg lige fået en prøve på Amo’s nye bageblandingmedrodfrugter “Stenalderbrød medrodfrugter”, som jeg syntes var lidt spændende at som ville fungere et brød

Skinke med rodfrugter i ovn

Skinke glaseret med sennep, farin og honning - medrodfrugter. Blandede rodfrugter, fx pastinakker, gulerødder og selleri
Glaserede rodfrugter med hasselnødder

Glaserede rodfrugter med hasselnødder

Tilberedningen kræver måske en smule mere arbejde (men altså ikke meget) i forhold til den traditionelle tur iovnen, til gengæld er dette en væsentlighurtigeretilberedning – og kræver ikke mere arbejde end fx at snitte en salat
Appelsinmarineret kalkun med grønsager i ovn

Appelsinmarineret kalkun med grønsager i ovn

Appelsin sammen medrodfrugter og kalkun er en rigtig god blanding. Appelsinsmagengiverlidtfriskhedtil de mere bastante rodfrugter og kalkunen blev ikke tør, som jeg havde frygtet
Hverdagsmad med rodfrugter

Hverdagsmad med rodfrugter

eller et ovnfadmedrodfrugter bagt medlidt koncentreret hyldesaft og drysset med revet citronskal, lige når fadet kommer ud af ovnen

Kanin-steg i römertopf

Krydret oksefileti Römertopf & rodfrugter. Kom groftsnittede gulerødder, løg og hvidløgi en gennemvædet Römertopf, sammen med laurbær og timiankviste

Aloo Gobi

Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. de skæres itern/skiver og varmes med blomkålen. Skær blomkålen i små buketter, de skal være mundrette og appetitlige, da blomkålen skal være rå når den kommer på panden, og derfor ikke så nem at tygge og fordøje som havde den været kogt