I Rema havde de på et tidspunkt tilbud på rødfisk og det fik jeg lyst til at. prøve. Jeg har ikke meget erfaring med fisk udover de allernemmeste som f
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op
Pasta med ragù af knurhane. Her kommer opskriften på en dejlig fiskeragú til pasta. Vi brugte knurhane (ikke så tit, man får den fisk serveret i Danmark – jeg måtte faktisk lige slå op, hvad den overhovedet hed på dansk), men du kan også bruge rødfisk, som er lige så god eller endnu bedre i denne ret
H. m. j. a. ,. d. e. t. s. k. u. l. h. v. æ. r. ø. f. i. n. g. å. o. b. -. O. p. ". F. 2. c. y. U. E. 1. J. ). D. (. 4. 5. 0. S. K. 3. V. L. R. P. 6. 7. 8. 9. B
Skindtegt rødfisk med citrusribskartofler og spinatsauce. Print This Post. En lidt aparte sammenblanding – ribs og kartofler – men lækker forfriskende måde at tilberede kartoflerne på