Dup roastbeefen tør. Anret tallerkner med skiver af roastbeef, bagte rodfrugter og sauce tatare. Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare1 kg roastbeef 1 persillerod 1 pastinak200 gr knoldselleri2 gulerødderHavsalt og peber2-3 spsk hakket timianTænd ovnen på 200 gr. Steg roastbeefen i ovnen i 25-30 minutter. 1 kg roastbeef
Som oksekødsproducent kan man vel ikke have andet med end et lækkert stykke delsomt roastbeef. Fornyelse i tilbehøret igen – skiver af sød kartoffel stegt i ovn og krydret med frisk chili og hvidløg
stegte peberfrugter. 3 stegte tomater. 10 stegte champignoner. 4 skiver fedtfattigt pålæg såsom kylling, kalkun eller roastbeef. 200 gram bagt eller stegt laks, torsk eller sej (eller anden fisk),. gulerødder stegt på panden i 5 minutter med lidt olivenolie, salt og tørret timian- blandet grøn salat med olie/eddike-dressing
Roastbeef. Pandestegte fladbrød. Pandestegte fladbrød. Pandestegte fladbrød med oksecuvette. Varmen har efterhånden haft sit faste greb i Danmark rigtig længe, og i morgen bliver måske sommerens allervarmeste dag
Roastbeef er velsmagende og let at få en succes med. før roastbeefen er klar til udskæring tilsættes bacon og de brune champignon igen kartoflerne - ved svag varme
Manden og jeg valgte at eksperimentere med roastbeef denne gang. Desværre har roastbeef det med at være meget sejt i tykkere skiver, så jo tyndere man skærer det des bedre, samt jo mere rødligt kød man spiser, des mindre sejt var det også
Højrebbet efter hvor Côte de boeuf'erne ovenover er skåret, resten her kan sagtens bruges til Côte de boeuf eller kan hel steges som Engelsk Roastbeef - Fileteres til flotte Entrecote'er, mulighederne er mange med sådan et konge stykke kød
30 g kogt quinoa + 100 g gulerod+50 g rød peberfrugt + 10 stk hasselnødder + 100 g kogt eller stegt laks eller en fiskefrikadelle (350 kcal). 150 g kogt eller stegt kylling + en håndfuld grønt blandet salat+½ avocado+½ citronsaft. (100 g dampet (dybfrost) spinat, 2 spsk skyr fraiche, lidt hvidløgspulver+salt+peber) + 1 skive af Høj protein rugbrød+100 g roastbeef (326 kcal). 150 ovnstegt kalkunbryst+salat af 5 cherry tomater, lidt rød løg+1 tsk olivenolie+½ skive rugbrød (360 kcal)