Roastbeef steg i gryde opskrifter

Tilberedningsmetoder #6: Dampning

Tilberedningsmetoder #6: Dampning

Du kan også bruge kombidamp når du bager pizza, tilberedersteg, roastbeef og kylling, eller når du genopvarmer eksempelvis grøntsags-, pasta- eller risretter, så de ikkebliver tørre
Roastbeef

Roastbeef

Varm en gryde op på fuld varme og kom en stor klat smør på(olie kan også bruges) og brun stegen på alle kanter

Grøn gryde

Roastbeeftilberedtigryde. Start med at hakke løg fint, stegiolienindtil de er bløde. Gryden kan, alternativt, blendes helt, hvis man har nogen kræsne familiemedlemmer, der ikke bryder sig om at spise grøntsager i dens normale form

Grydestegt roastbeef

Jævn væden fra stegentil sauce med brun maizena jævner. Varm olieni en gryde. Tilsæt vand og porter. Lad den simre under låg ved svag varme i ca

Spaghetti-pølse gryde

Bacon kan med fordel tilsættes, steg det sammen med løg og hvidløg men undlad så olie da bacon indeholderrigeligt med fedt til at stege løg og hvidløgi