River opskrifter

LET og SUNDT fra River Cottage

LET og SUNDT fra River Cottage

Nyeste udgivelse fra River Cottage og tv-kokken Hugh Fearnley-WhittingstallUdgivet i Danmark af Strandberg Publishing

Down by the river

Today we had lunch at a café and took a walk by the Rhine River boardwalk. Idag har vi spist café frokost og gået tur ved Rhinen's promenade
Hindbær- og hvid chokolademousse kage

Hindbær- og hvid chokolademousse kage

Jeg river chokoladen på den grove side af et rivejern. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig
Fyldte gratinerede Auberginer

Fyldte gratinerede Auberginer

Mens saucen simrer river du osten. De her fætre blev altså gode – og nemme er de ovenikøbet også. Kød og grønt i en pakke og noget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
Dejlig salat med spinat, jordbær, asparges og avocado

Dejlig salat med spinat, jordbær, asparges og avocado

Til sidst river du parmesan ost henover og så er salaten klar til servering. Jeg har stadig noget at fortælle om min Budapest-tur, men jeg tænkte at I måske trængte til en pause og en opskrift

Waldorfsalat

Jeg har efterhånden fået serveret waldorfsalaten i alverdens afskygninger med mayonnaise, flødeskum, fed cremefraiche og nogle river endda de grønsager som skal i salaten
Fyldte mexicanske søde kartofler

Fyldte mexicanske søde kartofler

revet ost (gerne en med smag – jeg river groft af et stykke modnet cheddar). revet ost (gerne en med smag – jeg river groft af et stykke modnet cheddar)
Glutenfri og mælkefri gulerodskage med squash

Glutenfri og mælkefri gulerodskage med squash

Jeg ville så gerne have taget billeder af hele kagen, men det eneste der pludselig var tilbage, var det ene stykke, som jeg nu faktisk spiser, mens jeg skriver opskriften til dig Den er så lækker
Smagfuld bulgursalat med tun

Smagfuld bulgursalat med tun

Herefter river du skallen af citronen, inden du presser citronsaften ned til bulguren. En af de store udfordringer kan være at finde på en spændende frokost, der ikke tager for lang tid at lave, men samtidig smager skønt og mætter
Hjemmelavede ‘wraps’

Hjemmelavede ‘wraps’

Når jeg nu havde fundet en opskrift på nettet – nærmere bestemt en fra River Cottage via Mean Mother Cooker
Vinterpasta med spinat, rosenkål og ærter

Vinterpasta med spinat, rosenkål og ærter

Det er forresten også et godt tip fra River Cottage-serien. Her er et forslag til helt almindelig hverdagsmad, der smager skønt og er forholdsvist hurtigt at lave