Risvin opskrift opskrifter

lynstegte nudler med broccoli og peberfrugt

lynstegte nudler med broccoli og peberfrugt

risvin. Dernæst riseddike og risvin og lad koge ind, soya tilsætte. Det Asiatiske køkken er fuld af så meget smag, med enkelte friske råvarer kan en særdeles velsmagende og sund ret kreeres på 15-20 min
HONNING- OG SOJAMARINERET BARBECUEKYLLING

HONNING- OG SOJAMARINERET BARBECUEKYLLING

risvin)1 tsk sesamolie2 spsk cayennepeber (valgfrit)Lidt salt3 fed hvidløg, hakket2 spsk ingefær, revetOlie1 spsk sesamfrø1 forårsløg, skåret i tynde skiver Bland majsstivelse, sojasovs, hoisinsauce, honning, riseddike, sesamolie, cayennepeber og salt sammen i en stor skål
Pad Thai

Pad Thai

risvin. risvin. risvin, 2 spk. Denne wok ret er ikke bare fuld af smag men også utrolig nem og hurtig at lave, så du kan have lækker aftensmad ja sågar gæstemad klar på 30 min
Asiatisk and med wokstegte nudler

Asiatisk and med wokstegte nudler

inden riseddike og risvin tilsættes, lad koge væk og derefter tilføjes soya, teriaki og limesaft. Simpel og lækker, er denne asiatisk inspireredde wok ret og nu vi går vintermånederne i møde er det da på sin plads at få lidt and
Rissalat

Rissalat

risvin. Skræl og skær gulerødder i små tern og kom i risene sammen med 2 fed knust hvidløg, ærter, riseddike og risvin. 2 spk risvin
Braiseret andelår VS Thai Wok

Braiseret andelår VS Thai Wok

risvin. Tilsæt kødet og kom riseddike over og kog væk, dernæst det samme med risvin, derefter tilsættes soya og chilisauce
Svampe og kål i soya

Svampe og kål i soya

Bland soya, østerssauce, fiskesauce og risvin i en lille skål. 1/4 hvidkålshoved1 porre1/3 dl soya1/4 dl østerssauce1/4 dl fiskesauce1/4 dl risvin eller madsherry1 tsk
Smeltende mør kinakylling med spidskål

Smeltende mør kinakylling med spidskål

Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Kylling, Opskrifter og tagget kinamad, kylling. 2 spsk risvin – eller anden hedvin/spiritus. 2 spsk risvin – eller anden hedvin/spiritus
Nudel burger

Nudel burger

Pisk æggene skummende, med risvin og soja, tilsæt nudlerne. 1 spsk mirin sød risvin. 1 spsk mirin sød risvin
Nudelomelet med knasende salat

Nudelomelet med knasende salat

1 skvat mirin (sød japansk risvin). 1 stor håndfuld forkogte nudler (jeg har brugte gule kinesiske nudler)
Sprøde grøntsager med leftover kød og dampet ris

Sprøde grøntsager med leftover kød og dampet ris

mirin (risvin) eller rest af fx øl eller hvidvin. En nem lille ret med kød af resterne fra julebordet. Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
Nuddelsalat & soyabagt laks

Nuddelsalat & soyabagt laks

risvin. knus hvidløget i nudlerne, snit grøntsagerne i ultra tynde strimler og vend det hele med nudler, riseddike og risvin, smag til med lidt soya sauce og salt
Spicy gulerodsdeller

Spicy gulerodsdeller

2 spsk risvin (brug sherry, hvis du ikke har risvin). 2 spsk risvin (brug sherry, hvis du ikke har risvin)
Chinese Egg Drop Soup

Chinese Egg Drop Soup

2 kyllingebryster skåret i tynde skiver 2 æg 1 forårsløg skåret i tynde skrå skiver 1 spsk risvin 1 1/2 liter hønsebouillon (jeg brugte den i dette indlæg omtalte bouillon – det “hemmelige” pulver) 6 tørrede shitakisvampe, opblødt i vand 30 [