Put dem en gryde eller pande med en klat smør, salt og spidskommen – bare lige så smørret smelter. Tænd ovnen på 175 c varmluft. Rør rundt, så der er smør og krydderi på alle kerner, og bag dem i ovnen på bagepapir i 20-25 minutter
Det hele er toppet med ristede, saltede græskarkerner. Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
ristede kerner/nødder (fx solsikkekerner). Du kan for eksempel bruge græskarkerner, solsikkekerner, pinjekerner, mandler eller hasselnødder (eller den dovne, som jeg valgte
lidt sprødt bacon, ristedegræskarkerner eller et hjemmebagt brød. Vi serverede suppen med sprød bacon, men vil man holde den helt vegetariske kan man nemt og hurtigt riste lidt græskarkerner som drys