Det hele er toppet med ristede, saltede græskarkerner. Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
ristedegræskarkerner. æbler i tern, vendt i citron saft med honning. Kom løg, hvidløg og olie i en gryde og sauter ved middel varme til løgene er bløde og klare
Ristede kokosflager. Græskarkerner. Sukker, sirup eller honning. En stor klat smør smeltes på en stegepande ved middelhøj varme, når smøret er smeltet tilsættes 50-100 g honning
Ristedegræskarkerner. Rist en passende mængde græskarkerner og køl dem af. Honning. Honning. Bland en dressing i forholdet 3 x hvid balsamico, 1 x grov sennep, 1 x olivenolie og smag til med flydende honning
Top salaten med drænet hytteost, rosiner og ristede kerner. 1 tsk honning. 2 spsk ristede solsikke- og græskarkerner (1 spsk af hver). Kom til sidst en 1 tsk honning på panden og lade det smelte og rør sammen med auberginetern. 1 tsk honning. 2 spsk ristede
4) kom sirup/honning over yoghurten. 1) Kom havregryn, græskarkerner, hørfrø og andre gode kerner på en varm pande, indtil de dufter en anelse ristede. 1 tsk sirup eller honning