Hvis du ikke allerede ved det, så er jeg ret stor fan af hokkaidogræskar – især i form af hokkaidofritter, en lækker hokkaido-lasagne eller i en skøn suppe som her
Tilsæt derefter de græskarkerner, hvidløg, ingefær og miks og steg det hele. Jeg prøvede sådan en version, med 1 medium hokkaido græskar. 250 g græskarkerner. Kom græskarkerner og 2 hvidløg i en blender, og blend det til konsistensen er fin som grov mel. Æble & ristede paranødderMexicanske MajskolberMorgenmadstallerken med Karameliseret hvidkål 500 g
Servér suppen med ristedegræskarkerner, bacon, purløg og skyr. I min verden hænger græskar og efterår uløseligt sammen og derfor har jeg været i køkkenet og eksperimenteret med at tilberede denne lækre hokkaidosuppe som er krydret med æbleeddike og hvidløg samt toppet med skyr, ristet græskarkerner, bacon og frisk purløg
RistedeGræskarkerner. Hokkaido (se bloggen). Friske græskarkerner *1). Bruger du i stedet købte økologiske grønne græskarkerner, kan du bare riste dem direkte i ovn eller på pande med salt 1-2 personer
ristede mandler eller græskarkerner. Hokkaido smager rigtig skønt og indeholder bl. Skrub hokkaidoen og flæk den med en skarp kniv (skrællen skal blive på)
ristedegræskarkerner. hokkaido. med roculasalat og ristedegræskarkerner. hokkaido. ristedegræskarkerner. Forleden lavede jeg bagt græskar som tilbehør til en culotte steg
Jeg foretrækker at toppe min suppe med ristedegræskarkerner og sauterede gulerødder i mindre tern, da jeg synes den sprøde topping passer perfekt til den bløde og lune suppe