Ristaffel svinekød opskrifter

Ristaffel

Ristaffel

I mit barndomshjem blev det lavet med svinekød i tern som blev svitset i store mængder karry, hvorefter der blev tilsæt vand og lidt fløde
Ristaffel i en sundere version

Ristaffel i en sundere version

Kødet kan skiftes ud med svinekød eller kalkunbryst, og risene kan erstattes af for eksempel rugkerner, hvedekerner eller quinoa
Ristaffel

Ristaffel

Ristaffel bliver oftest lavet med svinekød. Ristaffel er en hollandsk ret … eller nærmere mange retter
#19 Ristaffel med blomkålsris

#19 Ristaffel med blomkålsris

skært svinekød (100 g, 140 kcal).  . Ingredienser. 1 løg (50 g, 19 kcal). Karry. paprika. 2 dl vand . Madlavningsfløde, 7 % (1 dl, 85 kcal)
Aftensmaden idag!

Aftensmaden idag!

Idag har vores aftensmad bestået af ristaffel, en ret vi alle elsker herhjemme. Den smager himmelsk med en smag blandet af kylling eller svinekød, coctailpølser, karry, banan, peanuts, rødbeder, syltet agurker, kokos og peberfrugt

Kinesisk ristaffel

Sæt kødet over at simre i en gryde med lidt vand, rødvin, krydderier, salt og peber. Lad det simre 30 min til et par timer, alt efter kødet