Hvis man kan få alt det sunde med i en ret, der i forvejen smager fantastisk, og som man ikke vil gå på kompromis med i smag og konsistens, er det da bare skønt
Bruger du kokosmælk, kan du også tilsætte lidt chili samt servere det med stegte nudler. Vi lavede vores kylling i karry om til Ristaffel - som egentlig blot betyder at kylling i karry bliver serveret med andre råvarer ved siden af
I denne super lækre og sundere ristaffel har vi skiftet de hvide polerede ris ud med brune ris. Denne opskrift er fyldt med alt det sunde uden at gå på kompromis med smagen
Det skal være nemt og overskueligt at være på glutenfri og mælkefri diæt, derfor kommer jeg også med gode råd og vejledning til, hvor flere af produkterne kan købes
med en klat mangochutney, eller som ristaffelmed ris og ristet kokosmel, bananskiver, rosiner, peanuts, poppede vilde ris, små syltede løg, kogte hakkede æg, rød peber, og ananas som topping
Hæld kokosmælken i gryden med kyllingestykkerne og rør rundt til saucen bobler/tykner. Hvis der ikke er tid til at lave hele ristaffelsortimentet, kan man bruge karryretten* sammen med ris og chutney