Paella er en risret fra Spanien – som kan laves af alt muligt. Vejret var fint, så grillen blev kørt ud, og der blev tændt op, mens vi sad og hyggede med et glas køligt hvidvin og skar de skyllede grøntsager ud i skyggen af de store ahorntræer
Her tilbragte jeg en del tid på en lokal restaurant ud til en lille uspoleret strand i Thailand, hvor jeg spiste den lækreste risretmed æg, krabbe og tigerrejer
Her tilbragte jeg en del tid på en lokal restaurant ud til en lille uspoleret strand i Thailand, hvor jeg spiste den lækreste risretmed æg, krabbe og tigerrejer
Den anden dag før festen, lavede jeg som sagt en risret, som var super mums, og her er opskriften. Søndag endte jeg faktisk med at komme ud og løbe, hvilket, for mig, var ret overraskende og dejligt
Her tilbragte jeg en del tid på en lokal restaurant ud til en lille uspoleret strand i Thailand, hvor jeg spiste den lækreste risretmed æg, krabbe og tigerrejer
Dette er en utrolig let risret og den smager utrolig skønt. Man kan blande pilafen med spidskommen og graham masala, hvis man vil have en arabisk inspireret rispilaf
I Kerala spiser man retten med de ingredienser, der er typiske for dette område. Jeg har valgt blomkål og broccoli, men du kan bruge mange andre grøntsager