Rispapirs opskrifter

Sprøde grøntsagswraps i rispapir

Sprøde grøntsagswraps i rispapir

Det er ikke længe siden, at jeg for første gang kastede mig ud i at bruge rispapir. Jeg havde godt set det ligge i de forskellige supermarkeder, men har bare aldrig rigtig fået det lagt ned i kurven
Bagte vietnamesiske forårsruller

Bagte vietnamesiske forårsruller

Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller bliver også kaldet friske forårsruller. Det er hammer hyggeligt at lave og spise vietnamesiske forårsruller
Rul foråret ind!

Rul foråret ind!

Som den observante læser har bemærket, er jeg ikke så tosset med dansk vinter. Eller noget som helst under 20 grader, faktisk

Rispapirsruller

Rispapirsruller med laks, krabbe, tempurareje, hjertesalat, agurk og avocado. Det kræver en smule øvelse at lave rispapirsruller, men det er lært efter et par ødelagte ’papirer’
SUNDE FORÅRSRULLER

SUNDE FORÅRSRULLER

FREDAG AFTEN - det har jeg nydt i selskab med min søde mor. Vi gik forbi en kinesisk restaurant i dag, og da vi duftede til den lækre mad, blev vi enige om at vi selv ville lave nogle lækre og SUNDE forårsruller
Rispapirruller med rejer

Rispapirruller med rejer

I går fik vi rispapirruller med nudler, rejer og salat. Du tænker nok "sikke noget mærkeligt mad". Og ja, det er det på en eller anden måde også
Rispapirruller med Røget Laks og Grøntsager

Rispapirruller med Røget Laks og Grøntsager

Rispapirruller er en rigtig god måde at få spist det, du har til overs. Du kan fylde dem med forskellige typer fisk, kylling, oksekød og æg, og du kan variere grøntsagerne i det uendelige
Friske vietnamesiske forårsruller

Friske vietnamesiske forårsruller

Da jeg var i Barcelona for at besøge min søster, lavede vi disse superlækre friske forårsruller. De er nemme at lave, og indholdet kan man variere, som man lyster (brug fx også tofu)
Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Det her er et af verdens letteste og bedste mellemmåltider. Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt