Det er ikke længe siden, at jeg for første gang kastede mig ud i at bruge rispapir. Jeg havde godt set det ligge i de forskellige supermarkeder, men har bare aldrig rigtig fået det lagt ned i kurven
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Lige siden vi kom hjem fra Vietnam, har vi spist og lavet meget vietnamesisk mad. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Rispapirsruller med laks, krabbe, tempurareje, hjertesalat, agurk og avocado. Det kræver en smule øvelse at lave rispapirsruller, men det er lært efter et par ødelagte ’papirer’
FREDAG AFTEN - det har jeg nydt i selskab med min søde mor. Vi gik forbi en kinesisk restaurant i dag, og da vi duftede til den lækre mad, blev vi enige om at vi selv ville lave nogle lækre og SUNDE forårsruller
De vietnamesiske crepes, banh xeo, er fast inventar inden for vietnamesisk street food grundet deres popularitet - en popularitet, der er fuldt ud forståelig
Rispapirruller er en rigtig god måde at få spist det, du har til overs. Du kan fylde dem med forskellige typer fisk, kylling, oksekød og æg, og du kan variere grøntsagerne i det uendelige
Da jeg var i Barcelona for at besøge min søster, lavede vi disse superlækre friske forårsruller. De er nemme at lave, og indholdet kan man variere, som man lyster (brug fx også tofu)
Det her er et af verdens letteste og bedste mellemmåltider. Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt