I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Denne opskrift på risottomed tørrede Karl Johan svampe er virkelig en klassiker hos os. Bliv nu ikke bange for mængden af olie og smør – det er smørret, sammen med parmesanosten, der giver risottoen den cremede konsistens, som gør den så lækker
Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
P. r. o. j. e. k. t. ". 5. d. a. g. u. n. f. s. y. å. i. l. v. J. b. Z. I. h. m. c. E. ,. (. p. æ. ). ø. T. -. R. S. H. 2. *. 1. 0. G. B. F. N. D. 6. L. '. A
ad gangen, sørg for at risottoen aldrig er tør men lige akkurat dækket med fond. Efterår og svampesæson og tid til varme fyldige retter, elsker risotto og det samme gør resten af familien
Risottomedsvampe. Rist imens svampene i resten af smørret, og krydr dem med salt og peber. Risene som anvendes til risotto er som regel runde, medium- eller kortkornede, hvide ris med meget stivelse og lidt glukose
Risotto, bygotto, speltotto – vi har nok alle smagt eller lavet mindst én af disse retter før. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne