Risotto med svampe uden vin opskrifter

Risotto med Kylling og Svampe

Risotto med Kylling og Svampe

hvidvinseddike. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
svampe risotto m. røget kyllingelår

svampe risotto m. røget kyllingelår

Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
Risotto med bacon og svampe

Risotto med bacon og svampe

Svampe og bacon ristes i en gryde og risene tilsættes sammen medhvidvin. Risotto er en god klassisk italiensk ret som jeg holder meget af
Risotto med ærter og svampe

Risotto med ærter og svampe

P. r. o. j. e. k. t. ". 5. d. a. g. u. n. f. s. y. å. i. l. v. J. b. Z. I. h. m. c. E. ,. (. p. æ. ). ø. T. -. R. S. H. 2. *. 1. 0. G. B. F. N. D. 6. L. '. A
Risotto - med svampe

Risotto - med svampe

olivenolie10 g smør1 lille løg1 fed hvidløg200 g risottoris1 dl hvidvin (kan undværes). 200 g risottoris. 1 dl hvidvin (kan undværes)
Risotto med bacon og svampe

Risotto med bacon og svampe

Kom lidt olivenolie i en stor sauté pande og svits bacon godt igennem, tilsæt løgene til de bliver klare uden at tage farve
Risotto med portobellosvampe, rejer og ærter

Risotto med portobellosvampe, rejer og ærter

Herefter tilsættes hvidvinen lidt ad gangen efterhånden som den fordamper. En af min kærestes hofretter er heldigvis en af mine livretter, nemlig en risottomedportobellosvampe, rejer og ærter
Risotto med skovsvampe

Risotto med skovsvampe

Anret risottoen og pynt med den høvlede parmesan. Bare risotto ris og lidt tørrede svampe så er der ikke langt til en super ret
Risotto med asparges og shiitake-svampe

Risotto med asparges og shiitake-svampe

Luften var lun, og den lille restaurant, vi havde fundet i en smal, smuk gade havde en udendørs terrasse pyntet med grønne planter og levende lys
Risotto med rødfisk

Risotto med rødfisk

Vi spiser ret ofte risotto herhjemme, og oftest er det en udgave spækket med masser af svampe og asparges
Risotto med asparges og portobellosvampe

Risotto med asparges og portobellosvampe

Nu tilsættes hvidvinen og der skrues nu ned for blusset. Det betyder at vi fremover skal spise endnu mere risotto, dog ikke altid i denne udgave for det er altså vigtigt med lidt variation
Risotto med Parmigiano Reggiano

Risotto med Parmigiano Reggiano

Risottomed Parmigiano Reggiano er samtidig en ret, hvor du let kan bygge videre ved at tilsætte andre ingredienser, såsom kød, svampe, grøntsager eller krydderier