Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
Risotto er en af mine livretter, og en ret jeg spiser når jeg skal synde med kulhydraterne, så derfor var jeg virkelig spændt på denne udgave hvor blomkål har erstattet risen
Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppe med rejer, til hovedret en hvid fisk medrisottoog til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)
½ liter fond (hønse/kylling). I mens ingredienserne lige så stille bliver en del af risottoen, smides unghanen på en varm pande, så baconen bliver sprød
paella eller risotto ris. Kyllingestykkerne pudres med lidt mel og krydres godt med salt og peber. Hvis dine rejer er med skal fjernes denne og rejerne renses
Til inspiration kan du lave baconversionen sammen medrisotto, kejserhatte og tørret tranebær. På billederne har jeg lavet en version med frisk estragon og en medbacon
Til inspiration kan du lave baconversionen sammen medrisotto, kejserhatte og tørret tranebær. På billederne har jeg lavet en version med frisk estragon og en medbacon
I første uge fik jeg fiskedeller med pasta pesto / risottomed tomat ogbacon / frisk pasta med pinjekerner, blomkål og gorgonzola (som er den opskrift, jeg deler med jer herunder)
Det er ikke her du finder du ingen vandstegt kylling, ovndampet risotto eller glutenfri kerneboller. I stedet er alt indholdet blevet flyttet over på , som fortsat bliver opdateret med opskrifter og tanker om mad