Hak løg og hvidløg fint og svits i en sauterpande med lidt olivenolie, dernæst svitses bacon af og risotto risene kommes ved suger noget af olien og fedtet til sig inden hvidvin tilsættes og koges næsten helt væk
ad gangen, sørg for at risottoen aldrig er tør men lige akkurat dækket med fond. Efterår og svampesæson og tid til varme fyldige retter, elsker risotto og det samme gør resten af familien
Skær bacon i mindre stykker og svits af i en stor sauté pande sammen med lidt olivenolie. Når bacon har taget farve lægges den til side, men lad rest fedtet blive i panden
Mørbraden lukkes sammen og barderes medbacon. Jeg elsker ellers risottomed svampe, men det bliver hurtigt meget tungt og efterårsagtigt, så i et forsøg på at bringe sommervejret retur skulle det altså være en sommerudgave
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Rosenkålssalat medbacon. Det var bare godt, kyllingen havde fået lige præcis nok så den var saftig og mør og den smagte fantastisk med den skønne ramsløgsrisotto til
Risotto er en af mine livretter, og en ret jeg spiser når jeg skal synde med kulhydraterne, så derfor var jeg virkelig spændt på denne udgave hvor blomkål har erstattet risen
Til forret fik vi en gulerods-citrus-kokosmælk suppe med rejer, til hovedret en hvid fisk medrisotto og til sidst en dessert under navnet ‘bitter chokolade – kaffe – passionsfrugt’, og alt smagte bare virkelig godt (men jeg var også virkelig mæt, da vi rejste os fra bordet)