En lidt utraditionel risotto, der er nem at lave og smager dejligt. kyllingebryst, tern. Steg svampe og forårsløg på panden til væsken er løbet af og fordampet
Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
Vil dog tro man sagtens kan lave den med kylling, hvis man nu ikke skulle kunne få kanin. Jeg ved ikke om jeg har fortalt det her før, men risotto er en af mine foretrukne retter når man får et vennepar på besøg
Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris. asiatisk risgrød med kylling, forårsløg og peanuts / svampebulgotto med persille, tranebær og hasselnødder eller speltotto med edamamebønner og citron
Tilstået har jeg aldrig smagt risotto, lige som jeg heller ikke har prøvet at lave det – det har bare aldrig lige fristet mig nok, men da jeg modtog endnu en levering tomater fra svigermekanikken måtte der ske lidt nyt
Min frygt var at det smagte for meget af mark (man er vel fra landet) og at mundtøjet måtte male dem før de så, tørt, kunne glide ned … så jagten gik ind på “cremet” mad og så faldt tanken på mad i stil med risotto og voilá
Server risottoen med de stegte svampe, stegt kylling og et drys persille. Rengør svampene, fjern roden, og skær de største af svampene i mindre stykker
kun tomat og krydderurter (godt tilbehør til fisk eller kylling). Svamperisotto er en rigtig klassiker, især til damerne, men på grund af svampenes fyldighed kan de fleste mænd overkomme manglen på kød