Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Resultatet blev (selvfølgelig) ikke helt kaloriefri, men en total lækker risotto med asparges. 300 g risottoris. 2 bundter grønne asparges. 5)Vask aspargesene og knæk det nederste stykke af. 6) Skær 2/3 af aspargesene i fine små stykker og rør ind i risene, så de lige får lidt varme. 7) Gem aspargeshovederne og blancer dem i ca. 9) Hak kørvelen og kom den i risottoen. 10) Smag til med salt og cidereddike og anret risottoen. Pynt med aspargeshovederne 4 personer
En vegansk version af den velkendte risotto - her med forårsgrønt og ristede nødder. Varm lidt olie på en pande og steg asparges og det grønne fra forårsløgene ca
Risotto er en af mine yndlingsretter. en håndfuld asparges, skåret i mundrette stykker. Dette minde springer altid frem, når jeg spiser risotto - la dolce vita
Denne risotto af den grønne slags havde jeg tidligere lavet med god erfaring, men synes at den lige manglede lit mere grønt, hvilket jo også skulle være godt for øjnene, så der blev lige tilføjet lidt en ekstra detalje med sugarsnaps, hvilket var et hit i mine øjne
I går aftes stod menuen på vores "hverdags-traver" Risotto, og det smagte som vanligt super dejligt. Herefter kommer turen til aspargesene, som vaskes og efterfølgende brækkes rødderne af stænglerne
Når Risene er møre tilsættes asparges i små stykker og majsende. Risotto ris / grødris 2 personer Ca. 1 løg 1 fed hvidløg Olie oliven eller rapsolie Smør Asparges grønne Friske Majs kerner / friske eller frosne Parmesan ost
Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris. Den varmrøgede laks giver en dejlig, mild smag, der passer utrolig godt sammen med den cremede bygotto, sprøde asparges, masser af frisk dild og citron
Risotto med asparges – risotto agli asparagi. Vi serverede denne version med vilde asparges på påskebordet sammen med dybstegte artiskokhjerter og forskellige oste og pølser