Tilsæt citronsaft, salt og peber. )500g frisk spinat, skyllet20g smør2 dl flødepeber200g perlebygvand1 tsk. Kog perlebyg i 5-6 dl vand med salt al dente. Bygotto med HytteostBygotto med HytteostKatrines rødbederisottoRødbederisotto med feta, parmesanost, stegt rødbede og timian (2 pers. citronsaftsalt & peber1 skalotteløg, finthakket150g arborioris½ liter bouillon, opvarmet½ dl hvidvin75g parmesan, friskrevet75g feta i ternfrisk persilleRiv 100g rødbeder groft og skær de resterende 25g i tern. Rødbederisotto med feta, parmesan, stegt rødbede og timianRisotto med Soltørrede tomater & CashewnødderButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieRisotto med HokkaidoRisotto med HokkaidoherRisotto-klatkager 2 dl fløde. 2 spsk citronsaft
Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris. Der er så mange gode råvarer som svampe, græskar, æbler og lignende i sæson, som alle er nogle af mine favoritter
Risotto, bygotto, speltotto – vi har nok alle smagt eller lavet mindst én af disse retter før. Hvis du ikke på forhånd kender bygotto, så er det som en risotto lavet på perlebyg og har derfor mere bid og mæthed
altså otto som i risotto eller ottos mere nordiske fætter, kornotto. citronsaft. Der er mange muligheder med de forskellige ottoer, dagens udgave er med perlebyg og græskar