Risotto af perlebyg opskrifter

Risotto og alle dens fætre

Tilsæt citronsaft, salt og peber. )500g frisk spinat, skyllet20g smør2 dl flødepeber200g perlebygvand1 tsk. Kog perlebyg i 5-6 dl vand med salt al dente. Bygotto med HytteostBygotto med HytteostKatrines rødbederisottoRødbederisotto med feta, parmesanost, stegt rødbede og timian (2 pers. citronsaftsalt & peber1 skalotteløg, finthakket150g arborioris½ liter bouillon, opvarmet½ dl hvidvin75g parmesan, friskrevet75g feta i ternfrisk persilleRiv 100g rødbeder groft og skær de resterende 25g i tern. Rødbederisotto med feta, parmesan, stegt rødbede og timianRisotto med Soltørrede tomater & CashewnødderButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieRisotto med HokkaidoRisotto med HokkaidoherRisotto-klatkager 2 dl fløde. 2 spsk citronsaft
Bygotto med varmrøget laks, asparges og dild

Bygotto med varmrøget laks, asparges og dild

Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris. Der er så mange gode råvarer som svampe, græskar, æbler og lignende i sæson, som alle er nogle af mine favoritter
Perlebygsalat

Perlebygsalat

Du kan også lave den til bygotto – ligesom risotto bare med byg. Kog perlebyggen efter anvisningen på emballagen, og lad den køle af
Perleotto med tomater og basilikum

Perleotto med tomater og basilikum

Servér perlebygotto med drys af pinjekerner eller mandler. Varm olie og smør i en sautepande og svits løg, presset hvidløg og perlebyg
Kylling med perler

Kylling med perler

Det var en let og hurtig gryderet med perlebyg, kyllinglår, broccoli og asparges og kan måske bedst beskrives som en slags nordisk risotto
Butternutsquash bygotto

Butternutsquash bygotto

Jeg har her en opskrift på græskar risotto, men har erstattet risene med perlebyg, som skulle være en anelse sundere
Vild med Otto

Vild med Otto

altså otto som i risotto eller ottos mere nordiske fætter, kornotto. citronsaft. Der er mange muligheder med de forskellige ottoer, dagens udgave er med perlebyg og græskar
BYGOTTO MED RØDBEDE

BYGOTTO MED RØDBEDE

Her er et bud på en noget lettere (sundere) og meget velsmagenede udgave af den klassiske ofte lidt tunge risotto