Riskiks opskrifter

Deluxe riskiks med chokolade

Deluxe riskiks med chokolade

Knus riskiksene med hænderne. Denne opskrift er super nem, hurtig og perfekt til lige at hive op af fryseren til uventede gæster
Verdens bedste dip!

Verdens bedste dip!

Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Ideer til madpakker

Ideer til madpakker

yoghurt med lav fedtprocent og lavt kalorieindhold, riskiks, nødder og tørret. tørret frugt, nødder og riskiks
Knækbrød uden hvedemel

Knækbrød uden hvedemel

Jeg køber sjældent pålæg til mig selv, fordi jeg næsten aldrig spiser brød (en gang imellem putter jeg pålæg på riskiks, og det er faktisk en fint alternativ), men jeg tror, at jeg skal over og købe lidt pålæg til knækbrødene
Snebolde er bare en del af julen!

Snebolde er bare en del af julen!

Blend riskiks, sukrin og kokosmel til “tryllestøv” i en blender. 2-2,5 riskiks uden salt. Jeg elsker Instagram
Ny serie: Mia’s yndlingsmad #1 – chiaalamande-grød

Ny serie: Mia’s yndlingsmad #1 – chiaalamande-grød

Så kom jeg i tanke om hvor vild jeg er med en dampende varm portion lasagne med friskbagt brød og en god salat, en lun kop kaffe og en god øko Napoleons hat fra min lokale bager, et saftigt stykke rugbrød med avocado, lidt øko majo, citronsaft og urte salt, en riskiks med peanutbutter og bananskiver… Ja, jeg kunne blive ved
Crispy-Choco bites

Crispy-Choco bites

(kan også smøres på knækbrød, riskiks, topping på grød, skyr eller sammen med friske bær. Jeg blev inspireret af Proteinopskrifters Chunky Chocolate Proteinbar og trængen til noget lækkert, lidt sødt og smagen af chokolade – det resulterede i de her små Crispy-Choco bites

Lavkarbo vafler

Etter tips fra en av dere lesere måtte jeg prøve de amerikanske pannekakene i vaffeljernet. Disse vaflene gjorde større suksess hjemme hos meg enn de tidligere postede mandelvaflene
En dag i mad – Når det skal gå stærkt!

En dag i mad – Når det skal gå stærkt!

Det blev til torskerogn, æg, riskiks, avocado og rå grøntsager. En dag i mad er endnu engang på banen. Denne gang med fokus på hvor (relativt) let og hurtigt det kan være at spise sundt, varieret og samtidig forberede sig til flere dage
Mine bedste tips: Få styr på sukkertrangen!

Mine bedste tips: Få styr på sukkertrangen!

Seriøst, 5000 kr… Det er altså ret mange gange kylling, broccoli og riskiks. Det er fantastisk for kroppen at leve sundt, men for dælan hvor kan det også mærkes på kontoen og særligt her i julemåneden

Opfølgning på DM 2012

Så da dagens første pause var igang nåede jeg lige at lave et lille formtjek på piger, der meget gerne skulle ligge på deres hotelværelse med benene i vejret og gumle tørre riskiks, ris eller kartofler
En dag i mad: sommer versionen!

En dag i mad: sommer versionen!

Det burde jeg spise to gange, men her i læseferien blev det til en lækker rawbar med protein og et par riskiks hen af eftermiddagen
Sukkerfri opskrift: energibarer med morbær!

Sukkerfri opskrift: energibarer med morbær!

Bliver du træt af din shake med dertilhørende tørre riskiks efter træning. Eller mangler du en bar til tasken som kan redde eftermiddagscravings, småsult eller lækkersult