- som omhandler din frokost eller et let mellemmåltidSpis riskager med magert pålæg på - for magert pålæg behøver altså ikke kun være kylling og det behøver endvidere heller ikke være kedeligt
Så det blev til en dejlig frokost, hvor fisken blev varmet lidt op med ekstra sauce og dertil transformerede jeg risne om til nogen lækre "riskager" og lidt frisk salat
Derudover havde vi grøntsagsstænger, riskager, frugt og soyaristede mandler. Skal du have en hyggeaften med gode venner/veninder, men ved du ikke hvad du skal servere
glutenfri havregryn eller poppede ris (eller knuste riskager) – ristet på svag varme på en pande (giver lidt crunch, men kan udelades)Blend alle ingredienser, undtagen havregryn, sammen i en foodprocessor, til blandingen bliver fast og kan rulles mellem fingrene
) Vend det hele sammen og server med smilende æg, riskager og lidt salat. 1. ) Hak æggene. 2. ) Skær sild, æble, rødbeder og agurk i små terninger og bland det sammen med æggene