Riskager opskrifter

Dagens sunde tip #1

Dagens sunde tip #1

- som omhandler din frokost eller et let mellemmåltidSpis riskager med magert pålæg på - for magert pålæg behøver altså ikke kun være kylling og det behøver endvidere heller ikke være kedeligt
Gæsteblog: Peanutsvaffler ala Camilla!

Gæsteblog: Peanutsvaffler ala Camilla!

Det er en af mine yndlings snacks i sig selv, ovenpå morgengrød, smurt på pandekager, ovenpå riskager eller brugt som dip til æbler eller gulerødder
Chokoladeovertrukne Kokos- og Frugtbarer

Chokoladeovertrukne Kokos- og Frugtbarer

glutenfri havregryn eller poppede ris (eller knuste riskager) – ristet på svag varme på en pande (giver lidt crunch, men kan udelades)Blend alle ingredienser, undtagen havregryn, sammen i en foodprocessor, til blandingen bliver fast og kan rulles mellem fingrene
Overtrækschokolade - uden mælk og sukker

Overtrækschokolade - uden mælk og sukker

poppede ris eller knuste riskager½ dl. *I det hele taget, kan man bruge riskager, cornflakes, rosiner, incabær, gojibær, kakaonibs, tørrede tranebær, figner, dadler, tørrede kirsebær, ananas, mandler, paranødder, hasselnødder, cashewnødder, kokosflager, ristede kokosflager, pinjekerner, pistacienødder, pekannødder, solsikkekerner, græskarkerner eller lignende til chokoladebrudene

Knasende Vaniljekager

knuste riskager, poppede ris, risflager eller Rice Crispies (der er hvede i Rice Crispies, så hvis disse skal bruges, er det kun for den sprøde effekt

Sildesalat

) Vend det hele sammen og server med smilende æg, riskager og lidt salat. 1. ) Hak æggene. 2. ) Skær sild, æble, rødbeder og agurk i små terninger og bland det sammen med æggene

Cheesecake med appelsin

1) Knus riskagerne ned i en skål og ælt dem sammen med siruppen. 2) Hæld massen i en smurt springform (ca

På rejse i Kina – på trods af maden

De laver riskager med noget fyld i. Smukt er der helt bestemt – her fotograferer Tommy Bay, som var med som Odin Teatrets fotograf, noget af idyllen