Risen opskrifter

Cajun Kylling og ris gryte

Cajun Kylling og ris gryte

Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. Tilsett den kokte risen og bland godt inn
Dampet torsk i ovn med lime på kål

Dampet torsk i ovn med lime på kål

Risen er også en oplevelse i sig selv, og det er absolut ikke sidste gang jeg har prøvet at bruge kokosmælk til at koge ris i
Bernaise – Også For Dummies!

Bernaise – Også For Dummies!

Der er virkelig INTET som en hjemmelavet Bernaise. Faktisk er det slet ikke så svært at lave Bernaise sauce, som man lige går og tror
Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

 Kokkene har krydret risen, fyldet er velafbalanceret i forhold til smag og tekstur, og ”toppingen” er sammensat med enkle og smagsfulde råvarer
Grønn risotto med pannestekt torsk !

Grønn risotto med pannestekt torsk !

Denne risen skiller ut store mengder stivelse under koking, omtrent som den norske grøtrisen. Risen skal gi litt tyggemotstand
Blomkåls Sushi med Gurkemeje og Grønt

Blomkåls Sushi med Gurkemeje og Grønt

Lad herefter blomkåls”risen” køle helt af inden du samler rullerne. Jeg elsker at lave sushi. elsker at eksperimentere med smag, farver og anretning
Paella

Paella

Ris og safran blev svitset, til risene var gennemsigtige. 20 minutter, til risene var næsten færdige. Da de 20 minutter var gået, kom de svitsede grøntsager og rejerne i risen og varmet godt igennem
Taco kyllingklubber

Taco kyllingklubber

Bruk sausen fra kyllingklubbene over risen og kyllingen. Kjempegode kyllingklubber marinert i tacokrydder
ONE POT Spicy Coconut Kyllinggryte

ONE POT Spicy Coconut Kyllinggryte

Kok opp og rør inn risen. La retten småkoke, uten omrøring til risen er nesten mør, det tar ca. Lagt kyllingen på toppen av risen, nå skal den putre i 15 minutter
Nasi Goreng - Vegetar ♪♫¸♥¸♫♪

Nasi Goreng - Vegetar ♪♫¸♥¸♫♪

Jeg har kokt risen i grønnsaksbuljong, men har du igjen rester av kokt ris kan du gjerne bruke den. Server den stekte risen med kokte egg, så har du en perfekt asiatisk frokost
Marinerede sesam-kyllingelår

Marinerede sesam-kyllingelår

Selve kyllingelårene blev marineret i en simpel marinade af soja, ingefær og hvidløg, mens ingredienserne til risene blandt andet var lidt forskellige grøntsager fra køleskab og fryser
Hjemmelavet sushi

Hjemmelavet sushi

Jeg starter tidligt med at koge risene, så de kan få lov at køle i nogle timer. Risene blandes inden afkøling med en blanding af risvineddike, salt og sukker
Citron- og honningmarineret kyllingefilet på vilde ris

Citron- og honningmarineret kyllingefilet på vilde ris

Ser man bort fra risenes kogetid, tager retten ikke meget længere end 20 minutter at tilberede. 4) Kog risen efter anvisningerne på pakken. 5) Servèr kyllingen på risen og top med den friskrevet citronskal 4 personer
Rejesalat med ris

Rejesalat med ris

Kog risene efter anvisningen og lad dem blive helt kolde. Bland risen med rejer, løse ris, peberfrugt og løg
Sennepslaks med aspargesrisotto !

Sennepslaks med aspargesrisotto !

Tilsett risen og la det frese i noen minutter under omrøring. 20 minutter, til risen er kokt og har passe konsistens