Anret risblandingen. En ny favorit denne sommer er de såkaldte salatbåde. Altså store salatblade, gerne nogle der buer lidt opad, som man kan fylde med masser af gode ting og sager
Fyld peberfrugterne og tomaterne med risblandingen og sæt "lågene" på. Sommeren er vist for længst ved at være overstået, og jeg drømmer mig tilbage til de lyse nætter ved Limfjorden
Form risblandingen til frikadeller og steg i olie til de er gyldne og sprøde. Meatfree monday er blevet meget almindeligt i Danmark, og det kan naturligvis være andre dage end mandag, men det er godt at lægge kødet på hylden en dag eller to
Risblandingen er helt over i en ildfast form, strør over ost ♫♪. Bønner er modne frø av belgvekster. Bønner inneholder mye protein, karbohydrater, B-vitaminer og jern
Peberfrugterne lægges i et smurt fad og fyldes med kød og risblandingen. Den her opskrift er vist en jeg helt selv har fundet på - selvfølgelig er der mange eksempler på fyldte peberfrugter, men den her har jeg selv kombineret ud fra mine egne preferencer
Kom risblandingen med krydderier og saft i massen og giv endnu et kort opkog. Denne dessert er dejlig aromatisk og sød – perfekt til gæster, eller hvis du bare selv vil forkæles og have stillet din lækkersult
Peberfrugterne lægges i et smurt fad og fyldes med kød og risblandingen. Forleden faldt jeg over de dejligste peberfrugter til næsten ingen penge, så jeg måtte bare lave fyldte peberfrugter
Herefter tilsmages risblandingen med en smule agavesirup, frisk hvidløg evt. Sad og surfede opskrifter idag, startede på denne fine burger med søde kartofler fra Lunchbox Bunch(afprøves søndag
Rør lidt i risblandingen før servering. Risblanding2 teskefulde spidskommen2 spiseskefulde olivenolie1 lille løg i skiver1 teskefuld gurkemeje1 revet gulerod2,5 deciliter basmatiris4,5 deciliter vand1/2 teskefuld salt50 gram gojibær (ulvebær/kinabukketorn) - kan købes i tørret tilstand i helsekostbutikkerEn håndfuld friske/frosne ærter1
Risblandingen kan fryses ned. Smag til med salt og peber og kom risblandingen på en tallerken. Hvis du har brugt en lille pande til risblandingen (hvilket jeg gjorde, da jeg ikke gider vaske så meget op), tørrer du den overfladisk af med papir så der stadig er lidt fedtstof tilbage, tilsæt evt
Sukker tilsættes risblandingen. Lad risblandingen køle til den er næsten kold. Vend forsigtigt flødeskummet i den kolde risblanding lidt af gangen (ca 1/3 af gangen)