Riseddike hældes over ogkoges væk, dernæst soya og vegetable sauce. riseddike. Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned pågrill bar stadiet
Kødet smutter nu ganske nemt fra benet, og kan serveres med grøntsagerneog lidt friskkogteris. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Herligheden består af friske, sprøde grøntsagerog krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
lad stå og køle af, denne nedkølingsproces er også med til at tilberede grøntsagerne let og derved er det vigtig at gulerødderne er i meget små stykker
bruges fetaost i stedet for parmesan, kyllingfars i stedet for oksefars, puttes alverdens grøntsager i, og ved at undvære riseneog tilsætte mere ost, så er der et solidt LCHF-måltid
Peberfrugten og løget skæres i mindre stykker til at sætte på spyddene. Kyllingen sættes på spyddende, som har trukket i vand - så de ikke bliver alt for sorte
Kom imens spidskommenfrøene i en tør gryde ogrist dem, til de begynder at dufte. frisk koriander. Sæt pladen under grillenoggrillgrøntsagerne til de er godt gyldne, gerne en smule brændt i kanterne
Giv også gerne en salat til af linser eller sorte ris. Chermoula spises hovedsagelig til fisk i Marokko, men sovsen er også fremragende til grøntsager, især grillede peberfrugter, auberginer og squash
) Vend de varme grøntsagerog kylling med ris, agurk, forårsløg, olivenolie og eddike efter smag. ) Rist begge dele i lidt olivenolie på en varm pande, eller dryp dem med olie og sæt dem i den varme ovn, afslut gerne med grill
) Vend de varme grøntsagerog kylling med ris, agurk, forårsløg, olivenolie og eddike efter smag. ) Rist begge dele i lidt olivenolie på en varm pande, eller dryp dem med olie og sæt dem i den varme ovn, afslut gerne med grill