Ris og grøntsager på grill opskrifter

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Riseddike hældes over ogkoges væk, dernæst soya og vegetable sauce. riseddike. Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned grill bar stadiet
Osso buco

Osso buco

Pensl hvert stykke ristet brød med olivenolie og drys gremolaten brødet. Server ris til. Vend skankerne i mel og peber
Blomkålstacos

Blomkålstacos

DelBlomkålstacos – en vegetarisk pendant til det klassiske oksekødsfyld, som de fleste kender og elsker
Rissalat

Rissalat

lad stå og køle af, denne nedkølingsproces er også med til at tilberede grøntsagerne let og derved er det vigtig at gulerødderne er i meget små stykker
Fyldte Squash

Fyldte Squash

bruges fetaost i stedet for parmesan, kyllingfars i stedet for oksefars, puttes alverdens grøntsager i, og ved at undvære riseneog tilsætte mere ost, så er der et solidt LCHF-måltid
grillede spidskålspakker m risfyld

grillede spidskålspakker m risfyld

Den første nye spidskål er en delikatesse, der kan nydes rå i en salat eller snittet og vendt i lidt olivenolie panden
marokkansk tagine m “brændt” aubergine

marokkansk tagine m “brændt” aubergine

Kom imens spidskommenfrøene i en tør gryde ogrist dem, til de begynder at dufte. frisk koriander. Sæt pladen under grillenoggrillgrøntsagerne til de er godt gyldne, gerne en smule brændt i kanterne
marokkansk salat af grillede peberfrugter m charmulasovs

marokkansk salat af grillede peberfrugter m charmulasovs

 Giv også gerne en salat til af linser eller sorte ris. Chermoula spises hovedsagelig til fisk i Marokko, men sovsen er også fremragende til grøntsager, især grillede peberfrugter, auberginer og squash

Grydestegt kylling

Denne gang faldt valget en opskrift jeg fandt i min mormors FamilieJournalen – grydestegt kylling med citron og fyld af ris

Rissalat med agurk, mynte og marineret hønsebryst - 4 pers.

) Vend de varme grøntsagerog kylling med ris, agurk, forårsløg, olivenolie og eddike efter smag. ) Rist begge dele i lidt olivenolie en varm pande, eller dryp dem med olie og sæt dem i den varme ovn, afslut gerne med grill

Rissalat med agurk, mynte og marineret hønsebryst - 2 pers.

) Vend de varme grøntsagerog kylling med ris, agurk, forårsløg, olivenolie og eddike efter smag. ) Rist begge dele i lidt olivenolie en varm pande, eller dryp dem med olie og sæt dem i den varme ovn, afslut gerne med grill