Tilføj nu alle grøntsagerog når risene er klar, tilføjes disse. Sæt risene over. Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Kogrisene i en gryde, efter anvisningen på emballagen, mens kyllingoggrøntsager tilberedes. Anret ris, broccoli, edamamebønner ogkylling i dybe tallerkener eller skåle
kyllingen i mindre stykker med to gafler, og servér med et drys friske forårsløg på toppen. Skyl forårsløg, og snit dem fint - du kan med fordel gemme lidt af den grønne del til servering for et friskt pift
Server medris. Læg kyllingen i et ovnfast fad og vend med marinaden. Rør olie, ketchup, citronsaft, farin og sojasauce sammen og krydr med salt og peber
Hvis du har noglegrøntsager der synger på sidste vers, så er det også en god ret. Der kan tilsættes stort set lige så mange ekstra grøntsager du har lyst til
Serverer med parboiled eller fuldkornsris. Ris. En nem og sund hverdagsret bestående af den velkendte kylling i karry, men med tilføjelse af grøntsager
Vend kyllingoggrøntsager i riseneog tilsæt friskostog vineddike. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto