Mulighederne i verdens bedste brune ris er mange… Jeg elsker at bruge dem som basis for en mættende måltidssalat alla min Vegetarisk Sushi Salat, lave dem til klatkager, koge dem til grød, opvarme dem i ovnen som tilbehør til en gryderet, stege dem på panden med forskellige grøntsager og krydderier, eller noget helt femte
Men, nu er det jo snart jul, og så skal vi have risengrød. Grøden kan sagtens serveres til morgenmad også og hvis man er så "uheldig" at have grød tilovers kan man jo lave klatkager
I dag blev det på en rest af Brune Ris jeg havde gemt. Bananklatkager alla Thorbjörg. Bland mossede Bananer med de Brune Ris, Æg, Kanel, Kardemomme, Salt, Boghvedemel og smeltet Kokosolie
Jeg serverede dem med en rest ris, en sjov salat a la køleskabet og lidt flutes. Disse kartoffelklatkager havde jeg revet ud fra et Hjemmet-ugeblad for at afprøve dem
Havregrød, hirsegrød, quinoa/ris-grød, boghvedegrød. Det er et perfekt måltid i den kolde eksamenstid, hvor pengene går til julegaver og overskudet ikke er på sit højeste - hvis der er rester, så bliver de bare til klatkager